Δεν είναι ανίκητος αλλά…

Ο Τόνι Ναδάλ δεν θα μπορούσε να λείψει από το box του ανηψιού του, Ράφα, στον πρόσφατο τελικό του Γαλλικού Όπεν και αποκάλυψε τι είπε στον Ισπανό τενίστα πριν από το ματς αλλά και το μυστικό της κυριαρχίας του στο Παρίσι!

Με 86-2 ρεκόρ στο Ρολάν Γκαρός, 11 κατακτήσεις στο τουρνουά σε 14 συνολικά συμμετοχές (στη μία μάλιστα αποσύρθηκε) δεν φτάνουν για να πει ο Τόνι Ναδάλ ότι ο ανηψιός του είναι ανίκητος στο Παρίσι!

Ο πάντα σκληρός και πολύ προσγειωμένος πρώην coach του Ισπανού πρωταθλητή,

βρέθηκε στο πλευρό του Ράφα αποκλειστικά για τον τελικό κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ, έκαναν μαζί προπόνηση πριν από το μεγάλο ματς ενώ ο θείος Τόνι κάθισε, ως είθισται, στο box του ανηψιού του με τον ρόλο του…συγγενή πλέον!

“Πριν μπει στο γήπεδο για τον τελικό, του είπα κάτι που δεν θα έπρεπε να πως ως προπονητής: θα κερδίσουμε στα τρία σετ! Αλλά αυτό πίστευα σαν Τόνι και του το είπα!” ανέφερε αρχικά.

“Δεν ήταν εύκολη η περίσταση για τον Τιμ. Πρώτος τελικός Slam απέναντι σε τόσο δύσκολο αντίπαλο” πρόσθεσε.

“Το κλειδί της επιτυχίας του Ράφα είναι ο σεβασμός που δείχνει στον κάθε αντίπαλο. Αυτό θα έβαζα πρώτο. Δεν θεωρώ ότι είναι ανίκητος. Είναι όμως καλύτερος από τους υπόλοιπους!” κατέληξε ο Τόνι.

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν είναι ανίκητος αλλά… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα