Δράση στο Χερτόγκενμπος!

Η grass court season μόλις ξεκίνησε και μαζί της ολοκληρώθηκαν τα πρώτα ματς του εναρκτήριου γύρου στο Χερτόγκενμπος της Ολλανδίας με τον οικοδεσπότη Ρόμπιν Χάασε να προκρίνεται στην επόμενη φάση!

Και τώρα γρασίδι!

Μία ακόμα χωμάτινη σεζόν στην οποία κυριάρχησε απόλυτα ο Ραφαέλ Ναδάλ με το ιστορικό undecima και αναρίθμητες άλλες διακρίσεις ολοκληρώθηκε και πλέον περνούμε σε μια εντελώς διαφορετική επιφάνεια, αυτήν του γρασιδιού!

Στο ιστορικό τουρνουά του Χερτόγκενμπος, φέτος, θα έχουμε την τιμή να δούμε τον Στέφανο Τσιτσιπά ξανά μετά και την περσινή

του παρουσία, φυσικά φέτος με απευθείας παρουσία στο βασικό ταμπλό.

Ο Στεφ θα ξεκινήσει την προσπάθεια του την Τρίτη κόντρα στον wild card Ολλανδό Ταλόν Γκρίξπουρ που έγινε γνωστός φέτος με την τεράστια νίκη του εις βάρος του Σταν Βαβρίνκα σε ολλανδικό έδαφος, στο Ρότερνταμ.

Ο 19χρονος πρωταθλητής είναι, μάλιστα, το Νο5 του ταμπλό στο 250ρι Όπεν.

Με την παρουσία τους “κοσμούν” το τουρνουά και ο Ρισάρ Γκασκέ, ο Φερνάντο Βερντάσκο, ο Ζιλ Μιούλερ και ο Αντριάν Μαναρινό σε ένα ενδιαφέρον και αρκετά δυνατό ταμπλό.

Στον δεύτερο γύρο προκρίθηκε, ήδη, ο Ρόμπιν Χάασε που επικράτησε δύσκολα του “γίγαντα” Ιβο Κάρλοβιτς στα τρία σετ ενώ και οι Μάριους Κοπίλ και Γιουίτσι Σουγκίτα έκαναν ποδαρικό με το δεξί στο γρασίδι!

Δευτέρα, 11/6: 1ος γύρος Hertogenbosch Open

Sugita (Japan) beat Basilashvili (Georgia) 6-3 6-2

Copil (Romania) beat Bedene (Slovenia) 6-7(8) 7-6(4) 6-3

Haase (Netherlands) beat Karlovic (Croatia) 7-6(3) 6-7(5) 6-3

LIBEMA SINGLES DRAW | OOP (-1h)

Kώστας Αϊτάκης

The post Δράση στο Χερτόγκενμπος! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα