Δεν τον βλέπω…να επιστρέφει!

Απαισιόδοξος σχετικά με την επιστροφή του Αντι Μάρεϊ στο κορυφαίο επίπεδο είναι ο Τζον ΜακΕνρο που θεωρεί τον τραυματισμό του Σκωτσέζου πολύ “ύπουλο” για το υπόλοιπο της καριέρας του…

Ο Τζον ΜακΕνρο σέβεται πολύ το ταλέντο και όσα έχει καταφέρει ο Αντι Μάρεϊ στην καριέρα του, ωστόσο, παραμένει βαθύτατα επιφυλακτικός ως προς το αν ο Σκωτσέζος θα μπορέσει ποτέ να ξαναγίνει αυτό που κάποτε ήταν.

Φέτος, δεν τον έχουμε δει πουθενά, ουσιαστικά έχουμε να τον δούμε από το περσινό Wimbledon καθώς το πρόβλημα στον γοφό αντιμετωπίστηκε

μέσω εγχείρησης της οποίας η αποθεραπεία είναι πολύ αργή επομένως χρειάζεται τεράστια υπομονή για έναν επαγγελματία αθλητή.

Προσθέστε στην εξίσωση και το γεγονός ότι ο Βρετανός δεν βρίσκεται πλέον και στην πρώτη νιότη αλλά στα 31 του χρόνια, και όλα αυτά συνθέτουν ένα “αινιγματικό” παζλ για την επιστροφή του στο τουρ που καθυστέρησε ακόμα περισσότερο με την απόφασή του να μην κατέβει ούτε στο Χερτόγκενμπος όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ο ΜακΕνρ προσπάθησε να μπει στο μυαλό του Αντι και να εξηγήσει τι συμβαίνει.

“Νομίζω ότι αποφεύγει να παίξει ακόμα γιατί ξέρει ότι δεν είναι αυτός που ήταν και το αισθάνεται σαν “ταπείνωση”. Δεν συμφωνώ με την προσέγγισή του γιατί σημασία έχει να βγεις έξω και να κάνεις αυτό που αγαπάς” ανέφερε αρχικά.

“Δεν νομίζω, όντως, να είναι αυτός που ήταν. Ο γοφός είναι πολύ “ύπουλος” τραυματισμός. Εκτός και αν δεν γνωρίζω κάτι, νομίζω ότι δεν αποθεραπεύεται στο 100%” πρόσθεσε.

Ο Μάρεϊ ενδέχεται να παίξει στο Queen’s αλλά αυτό επιδέχεται αμφισβήτησης, οπότε ίσως μπει στο φετινό Wimbledon δίχως ούτε ένα ματς στα πόδια του! Είναι αυτό διαχειρίσιμο;

“Το έχει κάνει κάποιος στο παρελθόν και το πήρε…(εννοεί τον Ρότζερ Φέντερερ-AO 2017). Αλλά αυτός είναι ειδική περίπτωση. Οι υπόλοιποι τενίστες δεν γίνεται να το κάνουν αυτό. Δίχως ματς στα πόδια του, δεν βλέπω πώς θα φτάσει ψηλά” κατέληξε ο Τζόνι Μακ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν τον βλέπω…να επιστρέφει! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα