Υψηλές απαιτήσεις για τον Βράνιες

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει θέσει ως τιμή παραχώρησης του Όγκνιεν Βράνιες, τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο Βόσνιος αμυντικός δεν παραχωρείται με λιγότερα χρήματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 29χρονος παίκτης φέρεται να πιέζει για την παραχώρησή του στην Άντερλεχτ, με την οποία φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τις επαφές της Ένωσης με τη διοίκηση της βελγικής ομάδας.

Στόχος της ΑΕΚ παραμένει η παραμονή του παίκτη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας,
ενώ σε επικοινωνία που είχε ο μάνατζερ του παίκτη, με τους διοικούντες της ΑΕΚ, του τονίστηκε πως αν τελικά δεν προχωρήσει το θέμα της ανανέωσης, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδος θα αξιώσουν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη. Οι «κιτρινόμαυροι» προσφέρουν νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Βράνιες, με ετήσιες οικονομικές απολαβές, οι οποίες φτάνουν τις 400 χιλιάδες ευρώ.

Η Άντερλεχτ από την πλευρά της προσφέρει τα διπλάσια χρήματα, για κάθε χρόνο συμβολαίου, κάτι που έχει κάνει τον Βράνιες να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο μετακόμισης από την Αθήνα στις Βρυξέλλες. Ο Βράνιες δεσμεύεται για έναν ακόμα χρόνο με τους «κιτρινόμαυρους».
Keywords
Τυχαία Θέματα