Πρώτη Τσιτσιπά στο χόρτο!

Η προετοιμασία του Στέφανου Τσιτσιπά για ένα σπουδαίο Wimbledon, ξεκινάει σήμερα από το 250αρι τουρνουά του Χερτόγκενμπος στην Ολλανδία

Mετά την εξαιρετική του παρουσία στο χώμα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται να δείξει την ποιότητά του και στο γρασίδι.

Το σερβίς του λειτούργησε άψογα στην αργή επιφάνεια του χώματος και εφόσον συνεχίσει έτσι θα αποτελέσει ένα από τα πιο επικίνδυνα χτυπήματα του αθλήματος, στο γρήγορο χορτάρτι.

Ο 19χρονος Έλληνας πρωταθλητής, από το career high Νο37 της παγκόσμιας κατάταξης,

θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Libema Open αντιμετωπίζοντας τον επίσης wild card, Ταλόν Γκρίεκσπουρ που έγινε γνωστός φέτος με την τεράστια νίκη του εις βάρος του Σταν Βαβρίνκα σε ολλανδικό έδαφος, στο Ρότερνταμ.

Ο 21χρονος Ολλανδός, βρίσκεται στο Νο225 της κατάταξης αλλά είναι επίσης ψηλός (1.88) και μπορεί να γίνει επικίνδυνος αντίπαλος.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το κεντρικό court, περίπου στις 14:00GR όταν ολοκληρωθεί ο πρώτος αγώνας και ίσως ο σημαντικότερος της ημέρας, ανάμεσα στον Μάρκο Παγδατή και τον Μπέρναρντ Τόμικ (12:00GR).

LIBEMA ΜΕΝ’S SINGLES DRAW | OOP (-1h)

Για την ίδια διοργάνωση, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα αντιμετωπίσει στις 12:00 την Αλεξάντρα Κρούνιτς, για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό.

Η 21χρονη Ελληνίδα, προέρχεται από τα προκριματικά και έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει στο ταμπλό.

LIBEMA WOMEN’S SINGLES DRAW | OOP (-1h)

The post Πρώτη Τσιτσιπά στο χόρτο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα