Η επιστροφή του Μίλος! – VIDEO

Ο Μίλος Ράονιτς επιστρέφει στα ημιτελικά ενός Masters τουρνουά από το Νοέμβριο του 2016 μετά την πολύ δύσκολη νίκη του επί του Σαμ Κουέρι στη μάχη των “ψηλών” για τα προημιτελικά του Indian Wells!

Ολοένα και καλύτερα εξελίσσεται το φετινό Indian Wells για τον Μίλος Ράονιτς!

Ο 27χρονος τενίστας πασχίζει εδώ και έναν χρόνο απλά να ολοκληρώσει υγιής ένα τουρνουά λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμού που τον απομάκρυναν από πολλές διοργανώσεις και οδήγησαν στην πρώτη του στο Νο38 του κόσμου.

Ωστόσο, ο 27χρονος Καναδός κάνει μετά από πάρα πολύ

καιρό ένα εξαιρετικό τουρνουά στην Καλιφόρνια νικώντας και τον γηπεδούχο Σαμ Κουέρι με 7-5, 2-6, 6-3 μετά από δύο ώρες σκληρης μάχης κάτω από τον καυτό ήλιο της ερήμου.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν δύο εκ των καλύτερων server στο τουρ, τα σερβίς, από μόνα τους, δεν έκριναν την αναμέτρηση μιας και είχαμε συνολικά έξι breaks!

Ο Καναδός χρειάστηκε να κάνει σπουδαία πράγματα για να κάμψει την αντίσταση του Κουέρι που, ως γνωστόν, λατρεύει τη σκληρή επιφάνεια.

Ειδικά στο πρώτο σετ, ο Μίλος έκανε ένα μικρό θαύμα καθώς επέστρεψε από το εις βάρος του 3-5 και με τέσσερα αναπάντητα games κατάφερε να κάνει το 1-0 κάτι που πανηγύρισε δυναμικά.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το πρώτο σετ τελείωσε εφιαλτικά για αυτόν, ο Κουέρι ανασυγκροτήθηκε άμεσα σε αντίθεση με τον Ράονιτς που έβγαλε μια αστάθεια, που είναι απόλυτα φυσιολογική όταν έχει χάσει την επαφή του με αυτής της σημαντικότητας αγώνες.

Με δύο σπασίματα σερβίς και απόλυτη κυριαρχία, ο Κουέρι ισοφάρισε και έστειλε τον προημιτελικό σε τρίτο καθοριστικό σετ.

Εκεί, τα γάλατα “έσφιξαν” και οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στο σερβίς γιατί ένα break ισοδυναμούσε εν πολλοίς με “θάνατο”!

Μετά την πλήρη απουσία break point μέχρι το 4-3 υπέρ του Ράονιτς, ο Καναδός δημιούργησε το πρώτο και το υλοποίησε εκμεταλλευόμενος ένα δεύτερο σερβίς του Κουέρι που το μετέτρεψε σε έναν φοβερό διαγώνιο winner με το forehand.

Το τελευταίο game εξελίχθηκε, από μόνο του, σε μια μικρή μάχη με τον Κουέρι να δημιουργεί τρεις ευκαιρίες για break αλλά εκεί ο Καναδός, με ρομποτική συνέπεια, έβγαλε τρεις άπιαστους άσους και του έσβησε τα όνειρα.

Τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο ή τον Φίλιπ Κολσράιμπερ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά ο Ράονιτς με φόντο τη συμμετοχή του στον τελικό Masters τουρνουά, κάτι που δεν έχει κερδίσει ποτέ.

INDIAN WELLS MASTERS DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Kώστας Αϊτάκης

The post Η επιστροφή του Μίλος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα