Ο Φριτζ έκανε την ανατροπή του τουρνουά – VIDEO

Ο Τέιλορ Φριτζ βρέθηκε πίσω με δυο σετ και μπρέικ, όμως πραγματοποίησε μια σπουδαία ανατροπή και άφησε εκτός συνέχειας το πρώην Νο5 του κόσμου, Κέβιν Άντερσον…

Αν και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 4-6, 6-7(5), 2-4, ο νεαρός Αμερικανός πέτυχε μια επική ανατροπή σε βάρος του υψηλόσωμου Νοτιοαφρικανού, φεύγοντας με μια παλικαρίσια πρόκριση από την 1573 Arena.

Τεράστια νίκη με 4-6, 6-7(5), 7-6(4), 6-2, 6-2 για το Νο34 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, που

τιμώρησε τον Άντερσον για την απώλεια της συγκέντρωσής του στα τελειώματα του τρίτου σετ.

C-O-M-E-B-A-C-K

Down and out, @Taylor_Fritz97 finds a way to overcome Kevin Anderson 4-6 6-7(5) 7-6(4) 6-2 6-2 to equal his best Grand Slam performance.#AO2020 | #AusOpen pic.twitter.com/0yIqoXXHiE

— #AusOpen (@AustralianOpen) 23 Ιανουαρίου 2020


Μετά από τρεισήμισι ώρες αγώνα, ο Φριτζ προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ, σε ένα άκρως σημαντικό και συνάμα απρόβλεπτο ματς.

Για να φτάσει στη νίκη την Πέμπτη πάντως, χρειάστηκε να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και τα ποσοστά επιτυχίας του πίσω από το 2ο σερβίς.

Όσο δεν ήταν σταθερός εκεί, ο Άντερσον του επέστρεφε φοβερά, όμως από τη στιγμή που ο Αμερικανός πήρε πίσω το μπρέικ στο τρίτο σετ (3-4), γύρισε τον διακόπτη και τελείωσε εκπληκτικά την αναμέτρηση με τρία σερί σετ.

Πέρασε και ο Κατσάνοφ στα πέντε σετ

Μετά από πεντάσετο θρίλερ, την πρόκριση στον 3ο γύρο του Major της Μελβούρνης πήρε και ο Κάρεν Κατσάνοφ, που χρειάστηκε να φτάσει στα όριά του για να αποκλείσει τον ανερχόμενο Σουηδό, Μίκαελ Ίμερ.

Ο Ρώσος επικράτησε του 21χρονου, Νο78 της παγκόσμιας κατάταξης, παρά το γεγονός ότι απέτυχε να σερβίρει για τη νίκη στο 5-3 του πέμπτου σετ.

Μετά από τέσσερις ώρες και 33 λεπτά, ο Κατσάνοφ επιβλήθηκε με 6-2, 2-6, 6-4, 3-6, 7-6(8) και θα παίξει στη συνέχεια του τουρνουά με τον Νικ Κύργιο, σε ένα ματς για γερά νεύρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ίμερ έφτασε δυο πόντους μακριά από την πρόκριση, όταν σέρβιρε για τη νίκη στο 5-6, αλλά ο Κατσάνοφ έδειξε τρομερή ψυχραιμία και έστειλε το ματς σε καθοριστικό τάι-μπρέικ.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Φριτζ έκανε την ανατροπή του τουρνουά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα