Ο εξαιρετικός Ζβέρεφ απέκλεισε τον Κοκκινάκη (vids)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και απέκλεισε τον Θανάση Κοκκινάκη από τη συνέχεια του Miami Open, παίρνοντας την πρόκριση για τους “8” καλύτερους του Masters της Φλόριντα.

Ο Γερμανός, Νο2 του ταμπλό, επικράτησε 6-4, 6-4 μετά από μια ώρα και 32 λεπτά αγώνα, έφτασε τις τρεις σερί νίκες στο Μαϊάμι και “σφράγισε” το ντέρμπι της επόμενης φάσης, με τον Νο6 του ταμπλό, Κάσπερ Ρουντ.

Quarter-final

bound

2018 runner-up @AlexZverev makes the last 8 in Miami, seeing off Kokkinakis 6-4 6-4#MiamiOpen pic.twitter.com/Twj96ljMyI

Tennis TV (@TennisTV) March 29, 2022

Ούτε break point αντιμετώπισε ο Ζβέρεφ από τον Κοκκινάκη. Σέρβιρε τρομερά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Ελληνοαυστραλό να μη βρίσκει λύσεις και κατακτώντας 40/50 πόντους πίσω από το σερβίς του, έφτασε στην ελεγχόμενη straight sets πρόκριση.

Ο Κοκκινάκης “πληγώθηκε” από το 2ο σερβίς του, όπου κέρδισε μόλις 12/32 πόντους, με τον Γερμανό να εκμεταλλεύεται 2/8 break points και με ένα break σε κάθε set, να κατακτά τη νίκη.

Με την εξαιρετική πορεία του μέχρι τον 4ο γύρο του Miami Open, ο Θανάσης από την επόμενη εβδομάδα θα κερδίσει τουλάχιστον 12 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα ανέβει, μίνιμουμ στο Νο85 του κόσμου.

Όσον αφορά τον Ρουντ, ο Νορβηγός μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι με τον Κάμερον Νόρι και με νίκη 6-3, 6-4 μετά από μια ώρα και 34 λεπτά αγώνα, “κλείδωσε” τη θέση του στα προημιτελικά του Miami Open.

Ο 23χρονος, προκρίθηκε στον 7ο προημιτελικό Masters της καριέρας του. Μάλιστα, στα τελευταία επτά Masters που έχει παίξει, έχει βρεθεί στα προημιτελικά, έξι φορές. Αυτό, είναι δείγμα της μεγάλης ανόδου που έχει γνωρίσει στο Tour τους τελευταίους μήνες.

Mister Reliable @CasperRuud98 makes an incredible 6th quarter-final in his last 7 Masters 1000 events played, defeating Norrie 6-3 6-4 in Miami!#MiamiOpen pic.twitter.com/ZWLewOoam9

Tennis TV (@TennisTV) March 29, 2022

MIAMI OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο εξαιρετικός Ζβέρεφ απέκλεισε τον Κοκκινάκη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα