Ο επόμενος προπονητής του Στέφανου

Ο Πάτρικ Μουράτογλου, ίσως είναι ο επόμενος προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά

Η εξαιρετική σχέση που κτίζουν τα τελευταία χρόνια, είναι πολύ λογικό να καταλήξει και σε μια άκρως επιτυχημένη και δεσμευτική συνεργασία.

Πάτρικ Μουράτογλου και Στέφανος Τσιτσιπάς, ήδη δουλεύουν μαζί στην ακαδημία του διάσημου Γάλλου προπονητή στη Νίκαια της Γαλλίας και είναι φυσικό επακόλουθο να γεννιούνται ιδέες για μελλοντική αποκλειστική συνεργασία

των δύο πλευρών.

Μέχρι τώρα, ο Απόστολος Τσιτσιπάς είναι ο ιδανικός head coach για τον Στέφανο, ακολουθώντας τον γιο του σε ολόκληρο το tour. Η παρουσία του στο box του Στεφ αλλά και η προπονητική του ματιά, είναι καταλυτική στην εξέλιξη του νεαρού άσου.

Ωστόσο, έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, αυτή τη σχέση “προπονητή-πατέρα” να εξελίσσεται και να απαιτεί την ύπαρξη ενός “εξωτερικού προπονητή” που μπορεί να οδηγήσει σε άλλο επίπεδο τον αθλητή.

Ο Πάτρικ Μουράτογλου είναι ο ιδανικός για να συνεχίσει το εξαίρετο έργο του Απόστολου Τσιτσιπά και η εμπειρία του Γάλλου από το επαγγελματικό tour, θα δώσει προστιθέμενη αξία στο ήδη λαμπρό προδιαγραφόμενο μέλλον του Τσιτσιπά στο άθλημα.

Το post της Mouratoglou Tennis Academy στο Facebook με λεζάντα “Πνευματικός πατέρας και γιος”, δεν αποδεικνύει απλά την στενή σχέση των δύο ανδρών αλλά είναι και ένα προφητικό μήνυμα για την επαγγελματική καριέρα του Στέφανου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το ιδανικό project για τον Πάτρικ Μουράτογλου, όταν η Σερίνα Γουίλιαμς αποφασίσει να κρεμάσει τη ρακέτα της.

Η οξυδέρκεια, η διορατικότητα και η απύθμενη φιλοδοξία του Μουράτογλου, μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη…

The post Ο επόμενος προπονητής του Στέφανου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα