Όχι στο Davis Cup, ναι στον Πουίγ!

Η Αμελί Μορεσμό θα αφοσιωθεί 100% στον Λούκας Πουίγ, ακυρώνοντας τη συμφωνία με την Γαλλική Ομοσπονδία

Ανατροπή στην υπόθεση της Αμελί Μορεσμό η οποία είχε συμφωνήσει από το περασμένο Καλοκαίρι να αντικαταστήσει τον Γιανίκ Νοά στην εθνική ομάδα Davis Cup της Γαλλίας, ωστόσο η προοπτική της προπονητικής της καριέρας στο ATP World Tour,

την έκανε να αλλάξει γνώμη!

Η 39χρονη Γαλλίδα, θα είναι η νέα head coach του Λούκας Πουίγ, μετά το πρόσφατο “διαζύγιο” του ταλαντούχου άσου με τον επί χρόνια προπονητή του, Εμανουέλ Πλανκέ και θα προσπαθήσει να τον επαναφέρει στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσω τη συνεργασία μου με την Αμελί Μορεσμό. Η αγωνιστική και η προπονητική της εμπειρία, θα με βοηθήσουν να φτάσω στους στόχους μου. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί. Ευχαριστώ την FFT για τη βοήθεια” έγραψε στο Facebook ο Πουίγ.

Την είδηση της νέας συνεργασίας, είχε φέρει στην επιφάνεια η L’Equipe η οποία, όμως, ανέφερε ότι η Μορεσμό θα δουλέψει κανονικά με την εθνική ομάδα ενώ θα βρίσκεται και στο πλευρό του Πουίγ.

Όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές θέλουν να δουλέψουν αποκλειστικά και στοχευμένα, με την Αμελί Μορεσμό να ακολουθεί παντού τον νέο της αθλητή.

Η Μορεσμό, πρώην Νο1 στον κόσμο και κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων, έχει προπονητική εμπειρία από τη διετή συνεργασία (2014-16) με τον Άντι Μάρει ενώ νωρίτερα είχε συνεργαστεί επίσης με Λοντρά, Αζαρένκα και Μπαρτολί (μαζί πανηγύρισαν το Wimbledon 2013).

The post Όχι στο Davis Cup, ναι στον Πουίγ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα