Η Σερίνα τοποθετείται για τον GOAT

Ποια είναι η γνώμη της Σερίνα Γουίλιαμς στη μάχη των Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ για τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών;

Δια μέσου της διπλωματικής οδού, η Σερίνα Γουίλιαμς τοποθετηθηκε στο “αιώνιο” ερώτημα για το ποιος από τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του τένις.

“Νομίζω ότι είναι αδύνατον να πούμε ποιος είναι ο καλυτερος” είπε χαρακτηριστικά η Σερίνα αν και έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στον Ρότζερ Φέντερερ λόγω των, μέχρι στιγμής, Grand Slam

τίτλων που έχει ο Ελβετός στην τροπαιοθήκη του.

Μπορεί στο head to head, ο Ράφα Ναδάλ να προηγείται με το ξεκάθαρο 23-15 του Βασιλιά, ωστόσο ο Φέντερερ είναι μπροστά κατά τέσσερις Grand Slam τίτλους (20 με 17).

“Ο Ρότζερ είναι σπουδαίος αθλητής. Εχει κάνει τόσα πολλά για το τένις και για τον αθλητισμό. Είναι απίστευτος αθλητής και τενίστας. Έχει παίξει πολλά χρόνια στην καριέρας του. Προφανώς και περισσότερα από τον Ναδάλ.

“Από την άλλη, ο Ράφαελ ξεκίνησε νωρίτερα και κατακτούσε Grand Slam από πολύ μικρός. Είναι εξίσου σπουδαίος αθλητής. Αν πάμε με τους αριθμούς, ναι ο Ρότζερ έχει περισσότερα Grand Slam από τον Ράφα” υπογράμμισε η Αμερικανίδα.

Όσον αφορά στη δική της περίπτωση κι αν θεωρεί τον εαυτό της ως GOAT στο γυναικείο τένις, η Σερίνα δεν πιστεύει κάτι τέτοιο.

“Ακόμα δεν είμαι εκεί. Τενίστριες όπως η Κρις Έβερτ, η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα ή η Στέφι Γκραφ, είναι τα απόλυτα είδωλα στην ιστορία του γυναικείου τένις. Εγώ είμαι απλά ένα κορίτσι που κρατάει μια ρακέτα και συνεχίζει να έχει όνειρα. Απλά παίζω γι’αυτό”

The post Η Σερίνα τοποθετείται για τον GOAT appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα