Ο Στέφανος με τον Φέντερερ στο Ντουμπάι

Έτοιμος για ένα έντονο προπονητικό session λίγων ημερών στο πλευρό του Ρότζερ Φέντερερ, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Κάθε χρόνο, ο Ρότζερ Φέντερερ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της off-season προετοιμασίας του στο δεύτερο σπίτι του, στο Ντουμπάι.

Φέτος, ο Βασιλιάς έχει καλέσει τον Στέφανο Τσιτσιπά ώστε να προπονηθούν μαζί στη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για τον 20χρονο Έλληνα πρωταθλητή αλλά και μια επιβράβευση

για την καταπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε.

Ο Στέφανος, τερμάτισε στο Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης και ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ως ο πιο βελτιωμένος τενίστας της σεζόν, στα ATP World Tour Awards.

Μιλώντας γι’αυτό το βραβείο, ο ταλαντούχος τενίστας, είπε: “Είναι σπουδαίο βραβείο. Δεν το περίμενα. Είχα μια φανταστική χρονιά αλλά αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που είχα στο μυαλό μου. Όταν το είδα, χάρηκα πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που κρατάω αυτό το βραβείο. Όλη η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια, είναι μέρος αυτού του βραβείου. Με κάνει να νιώθω υπέροχα”

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος θα προπονηθεί με τον Φέντερερ, αφού το είχαν κάνει και στο Wimbledon και στο Australian Open.

Αυτές τις ημέρες, ο Τσιτσιπάς έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου στη Νίκαια της Γαλλίας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι, ως φιλοξενούμενος του κορυφαίου τενίστα όλων των εποχών!

The post Ο Στέφανος με τον Φέντερερ στο Ντουμπάι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα