Ο Αλκαράθ απέκλεισε και τον Μπερετίνι! (vids)

Ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση από τον Κάρλος Αλκαράθ Γκάρφια. Ο 18χρονος Ισπανός απέκλεισε και το Νο3 του ταμπλό στη Βιέννη, Ματέο Μπερετίνι και προκρίθηκε στον παρθενικό ημιτελικό της καριέρας του, σε τουρνουά της σειράς ΑΤΡ 500.

Δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα και αστείρευτες δυνάμεις, ο Αλκαράθ δεν λύγισε από την αντεπίθεση του Μπερετίνι στο καθοριστικό set της αναμέτρησης και ολοκλήρωσε τον

θρίαμβό του με ένα φοβερό tie-break.

Μετά από 2 ώρες και 42 λεπτά αγώνα, ο Νο42 τενίστας στον κόσμο, επικράτησε του Ιταλού με 6-1, 6-7(2), 7-6(5) και “σφράγισε” τη θέση του στα ημιτελικά του Erste Bank Open, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

BREAKTHROUGH!@alcarazcarlos03 reaches a first-ever ATP 500 semi-final, taking out Berrettini 6-1 6-7 7-6 after a wild deciding set #ErsteBankOpen pic.twitter.com/j8kNq7R8tS

Tennis TV (@TennisTV) October 29, 2021

Στην πορεία του στην Αυστρία αυτή την εβδομάδα, έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής τους Ντάνιελ Έβανς, Άντι Μάρεϊ και Ματέο Μπερετίνι, δείχνοντας πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Για να θέσει νοκ-άουτ τον Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε να κερδίσει 69/92 πόντους πίσω από το σερβίς του, ενώ έδωσε μόλις… μια break point ευκαιρία στον αντίπαλό του!

Εξαιρετικό παιχνίδι από τη βασική γραμμή για τον 18χρονο Ισπανό, που ανάγκασε τον Μπερετίνι σε μόλις 19/42 κερδισμένους πόντους πίσω από το 2ο σερβίς του.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι ο Αλκαράθ έγινε έτσι, ο νεαρότερος ημιφιναλίστ στην ιστορία της διοργάνωσης. Μέχρι πρότινος, το ρεκόρ κρατούσε ο Ρότζερ Φέντερερ (1999).

Hear him ROAR @alcarazcarlos03 #ErsteBankOpen pic.twitter.com/Pt5wVVkk4B

Tennis TV (@TennisTV) October 29, 2021

ERSTE BANK OPEN VIENNA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Αλκαράθ απέκλεισε και τον Μπερετίνι! (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα