Ο προπονητής της Σλόβαν υποβίβασε παίκτη στη β' ομάδα επειδή έβαψε τα μαλλιά του

Η Σλόβαν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Σλοβακία, όμως το εσωτερικό της ομάδας δεν βρίσκεται στην ίδια καλή κατάσταση. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League αναστατώθηκε από την απόφαση του προπονητή της, Βλάντιμιρ Βάις, να υποβιβάσει έναν ποδοσφαιριστή που υπέπεσε σε πειθαρχικό

παράπτωμα.

Ο Ντάβιντ Χρντσαρ έκανε το τεράστιο... σφάλμα να βάψει τα μαλλιά του, κατά παράβαση των όσων του είχε πει ο προπονητής του. Ο Βάις τον είχε προειδοποιήσει ότι αν κάνει κάτι τέτοιο, δεν θα αγωνιστεί και σύμφωνα με το SportSk, ο έμπειρος τεχνικός έκανε πράξη την απειλή του.

Ο 23χρονος εξτρέμ έβαψε ξανθά τα μαλλιά του και ο Βάις τον άφησε εκτός αποστολής για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τρέντσιν και τον άφησε να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα. Ο Χρντσαρ μέχρι στιγμής ήταν σημαντικό μέλος της ομάδας, με 14 παιχνίδια και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Σλόβαν θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa Conference League την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, με τις δύο ομάδες αν απέχουν τρεις βαθμούς έπειτα από τρία παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα