Paris Masters: Με wild card ο Μάρεϊ – Πότε θα γίνει η κλήρωση

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το τελευταίο 1000άρι της σεζόν, το οποίο θα οδηγήσει αμέσως μετά στους τελικούς της ATP που θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, στο Τορίνο. 

Την Πέμπτη (28/10) ανακοινώθηκαν οι τέσσερις wilds cards του κυρίως ταμπλό και οι τρεις των προκριματικών.

Όπως ήταν αναμενόμενο η μία από τις τέσσερις κάρτες ελευθέρας πήγε στον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος επιστρέφει στο τουρνουά μετά από το 2016 και την κατάκτηση του τίτλου επικρατώντας στον τελικό του Τζον Ίσνερ. 

Οι άλλες τρεις wild

cards πήγαν σε Γάλλους και συγκεκριμένα στους Ρισάρ Γκασκέ, Πιερ-Ουγκ Ερμπέρ και Άρθουρ Ρίντερκνες. 

Η επιστροφή του Τζόκοβιτς

Φυσικά το μεγάλο γεγονός του τουρνουά είναι η επιστροφή του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από τον τελικό του US Open. Στο τουρνουά θα συμμετάσχει φυσικά και ο κάτοχος του τίτλου Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα τοποθετηθεί στο Νο3 του ταμπλό θα αγωνιστεί για 4η φορά.

Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν ο Έλληνας τενίστας είχε αποκλειστεί από τον Γάλλο Ούγκο Αμπέρ, στη φάση των “32”. Η καλύτερη παρουσία του 23χρονου ήταν αυτή του 2019 όταν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά γνωρίζοντας την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Πότε θα γίνει η κλήρωση

Το τουρνουά θα ανοίξει τις πόρτες του αυτό το Σαββατοκύριακο με τους αγώνες την προκριματική φάσης με την κλήρωση να πραγματοποιείται το απόγευμα της Παρασκευής (29/10), ενώ η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό θα γίνει το Σάββατο (30/10) στις 13:00 GR. 

Το Paris Masters θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-7/11.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Paris Masters: Με wild card ο Μάρεϊ – Πότε θα γίνει η κλήρωση appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα