Ντόχα: Xωρίς προβλήματα Σαμπαλένκα και Σφιόντεκ (vids)

Αρίνα Σαμπαλένκα, Ίγκα Σφιόντεκ και Γέλενα Οσταπένκο προκρίθηκαν στις “16” καλύτερες του Qatar Open, στη Ντόχα. Αντιθέτως, αποχαιρέτησε άνευ αγώνα η Βικτόρια Αζαρένκα.

Η Νο1 του ταμπλό, Σαμπαλένκα, πραγματοποίησε εκρηκτικό ντεμπούτο στο Κατάρ, χάνοντας μόλις τέσσερα games από την Αλιζέ Κορνέ (Νο37). Η Λευκορωσίδα επικράτησε με 6-2, 6-2 μέσα σε μόλις 75 λεπτά και στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει την 24χρονη Ελβετίδα,

Τζιλ Τάιχμαν (Νο41).

Η Τάιχμαν από την πλευρά της, επικράτησε της Άλισον Φαν Ούιτβανκ με 7-6(9), 7-5 και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της μέσα στο 2022. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα, έπαιξε ημιτελικό στο τουρνουά του Ντουμπάι (WTA 500).

Nothing but love for the No.1 seed, @SabalenkaA #QatarTennis pic.twitter.com/GXTOpQt1cZ

wta (@WTA) February 22, 2022

Η Ίγκα Σφιόντεκ (Νο8), μπορεί να έχασε το πρώτο της set στο τουρνουά, όμως υπερκέρασε τον σκόπελο της Βικτόρια Γκόλουμπιτς (Νο36) και βρίσκεται στον 3ο γύρο του Qatar Open. Η Πολωνή επικράτησε με 6-2, 3-6, 6-2 και στη συνέχεια θα παίξει με την Ντάρια Κασάτκινα (Νο28).

Η Ρωσίδα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-6, 2-2, εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό της Ρουμάνας, Ζακλίν Κριστιάν (Νο71) και πέρασε στις “16” της Ντόχα.

A little bit of everything

Point of the match for @iga_swiatek who takes out Golubic in three sets.#QatarTennis pic.twitter.com/XWLoUzo8LB

wta (@WTA) February 22, 2022

Εκεί, βρίσκεται και η πολύ φορμαρισμένη, Γέλενα Οσταπένκο. Η 24χρονη Λετονή, που την περασμένη εβδομάδα θριάμβευσε στο Ντουμπάι, απέκλεισε την Αμάντα Ανισίμοβα (Νο40) με 6-3, 4-6, 6-4, πανηγύρισε την 7η συνεχόμενη νίκη της και στον 3ο γύρο θα βρει απέναντί της, την Νο2 του ταμπλό, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

Η Τσέχα, Νο3 τενίστρια στον κόσμο, στο πρωινό πρόγραμμα της Ντόχα, απέκλεισε την Μάγκντα Λινέτ (Νο67) με 6-1, 6-3.

Αντιθέτως, εκτός συνέχειας έμεινε η Νο12 του ταμπλό, Βικτόρια Αζαρένκα, μιας και απέσυρε τη συμμετοχή της λίγη ώρα πριν τον αγώνα με την Μάντισον Μπρένγκλε (Νο60), εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού. Η Αμερικανίδα στις “16” θα παίξει κόντρα στη Νο5 του ταμπλό, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

QATAR OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντόχα: Xωρίς προβλήματα Σαμπαλένκα και Σφιόντεκ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα