Το φοβερό μήνυμα Κόζλοφ σε Ναδάλ: “Ράφα, συγγνώμη” (vid)

O 24χρονος Αμερικανός, Στέφαν Κόζλοφ, πέτυχε τη νίκη της χρονιάς τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/2) στο Ακαπούλκο, επικρατώντας του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στα τρία sets, παρά το γεγονός ότι από τα μέσα του 2ου και έπειτα, ταλαιπωρούνταν από κράμπες!

Ο Νο130 της παγκόσμιας κατάταξης, βρήκε με κάποιον τρόπο, τη δύναμη και το σθένος, όχι μόνο για να ολοκληρώσει τον αγώνα κόντρα στον 30χρονο Βούλγαρο, αλλά και να τον κερδίσει, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Abierto Mexicano.

Ακόμη ένας λόγος που ο Αμερικανός έκλεψε την παράσταση στο Ακαπούλκο την Δευτέρα, ήταν η υπογραφή του

στην κάμερα, αμέσως μετά τη νίκη του επί του Ντιμιτρόφ.

Τι… έγραψε ; “Ράφα, συγγνώμη που σταμάτησα τη σημερινή προπόνησή μας”. Και από κάτω, ζωγράφισε μια καρδιά, που προφανώς πήγαινε στον θρυλικό Ισπανό.

Ο λόγος ; Ο Κόζλοφ, προπονούνταν με τον Ναδάλ για περίπου 45 λεπτά, πριν αγωνιστεί κόντρα στον Ντιμιτρόφ. Σε ένα μικρό διάλειμμα, αποφάσισε να τσεκάρει το κινητό του και είδε… 20 κλήσεις από τον μάνατζέρ του, που ήθελε να τον ενημερώσει πως είναι lucky loser και πρέπει να μπει άμεσα στο court για να παίξει στον 1ο γύρο του main draw!

Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα, να διακόψει την προπόνηση με τον Ναδάλ… αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Ισπανό. Ο Κόζλοφ, μετά τη νίκη του, ζήτησε συγγνώμη από τον Ράφα και φυσικά κέρδισε το χειροκρότημα.

Η υπογραφή του Αμερικανού:

Οι κορυφαίες στιγμές από το σπουδαίο ματς με τον Ντιμιτρόφ:

ABIERTO MEXICANO DRAW | DOUBLE DRAW | OOP (-8h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το φοβερό μήνυμα Κόζλοφ σε Ναδάλ: “Ράφα, συγγνώμη” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα