Σάκκαρη: Με εμπειρία στις “16” στο Κατάρ (hls)

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη χρειάστηκε δύο break για να κάμψει την αντίσταση. Το πρώτο έγινε νωρίς, μόλις στο 3ο game η Ελληνίδα κατάφερε να σπάσει το σερβίς της Αμερικανίδας και να οδηγήσει το σετ (1-2). Εν συνεχεία κράτησε με σχετική άνεση τα σερβίς της και την κατάλληλη στιγμή ξαναχτύπησε στο 9ο game που τελικά ήταν και το τελευταίο που το έκλεισε (6-3).

Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στο δεύτερο σετ με το ένα break να διαδέχεται το άλλο. Η Σάκκαρη μπήκε μπροστά με 2-0, η Λι αντέδραση και προσπέρασε με δικό της break (3-2). Στην συνέχεια όμως μίλησε η εμπειρία, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν άφησε περιθώρια και με το ίδιο σκορ έκλεισε το ματς (6-3).

Η 26χρονη Ελληνίδα, λίγες ημέρες μετά την ήττα της στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης (WTA 500) από την Ανέτ Κόνταβεϊτ, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, πραγματοποιώντας άψογη πρεμιέρα στο Κατάρ. Στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα, που γνωρίζει αρκετά καλά, μια τενίστρια που είχε νικήσει την Ελληνίδα στο τελευταίο τους ραντεβού στο Australian Open.

Keywords
Τυχαία Θέματα