Πρωινό ξύπνημα με Τσιτσιπά στο Ακαπούλκο

Μετά από την “προθέρμανση” στα διπλά και τη νίκη των Στέφανου Τσιτσιπά και Φελιθιάνο Λόπεζ, ο Έλληνας τενίστας ρίχνεται στη μάχη του μονού, όπου θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο και Νο51 του κόσμου Λάσλο Τζέρε σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 06:00 GR το πρωί της Τετάρτης (23/2). 

Οι δύο παίκτες μπορεί να μην έχουν συναντηθεί ξανά στο Tour, ωστόσο το 2016 έπαιξαν αντίπαλοι σε τουρνουά Challenger στο Μαρόκο,  με τον Τσιτσιπά να επικρατεί με 2-6, 7-5, 7-5. 

Αυτή είναι η 2η συμμετοχή

για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Ακαπούλκο, όπου πέρσι (στο ντεμπούτο του) κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό γνωρίζοντας την ήττα από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

Το πρόγραμμα της Τρίτης στο κεντρικό court θα ανοίξει ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο άνθρωπος που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο από όλους τους συμμετέχοντες, καθώς σε περίπτωση κατάκτησης θα ανέβει στο Νο1 του κόσμου. 

Ο Ρώσος θα αγωνιστεί κόντρα στον Γάλλο Μπενουά Περ, ενώ αμέσως μετά ο νικητής του Australian Open και κάτοχος 21 Grand Slam, Ράφα Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό και lucku loser, Ντένις Κούντλα. Οι δύο αυτοί αγώνες θα προηγηθούν της αναμέτρησης του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Τζέρε.

Από εκεί και πέρα πρεμιέρα κάνει και ο Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Τόμι Πόλ, ενώ ο νικητής του Delarey Beach, Κάμερον Νόρι θα παίξει αμέσως μετά με τον Γερμανό Ντάνιελ Αλτμάιερ. 

Στο πρόγραμμα της Τρίτης θα παίξει και ο συμπαίκτης του Τσιτσιπά στα διπλά, Φελιθιάνο Λόπεζ, ο οποίος θα κοντραριστεί με τον Ιάπωνα Γιοσίτο Νισιόκα, ενώ παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον είναι κι αυτό του Τζον Μίλμαν με τον Μάρκος Γκιρον με το νικητή να αντιμετωπίζει τον νικητή του Τσιτσιπά – Τζέρε.

ABIERTO MEXICANO DRAW | DOUBLE DRAW | OOP (-8h)

The post Πρωινό ξύπνημα με Τσιτσιπά στο Ακαπούλκο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα