Ολυμπιακός: Οι πρώτες εξελίξεις με Φορτούνη!

12:55 2/4/2019 - Πηγή: Sportime

Ένα από τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί ο Ολυμπιακός το προσεχές καλοκαίρι, είναι ο Κώστας Φορτούνης. Αυτό γιατί το συμβόλαιο του αρχηγού των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και δύο μήνες, κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι οι δύο πλευρές

θα πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Προκειμένου να μιλήσουν για την ανανέωσή του ή την πώλησή του σε περίπτωση που φτάσει στην ΠΑΕ η κατάλληλη πρόταση, με το κατάλληλο χρηματικό ποσό εννοείται.

Πληροφορίες του «Sportime» αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει σκοπό να ζητήσει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για τον πρώτο χρόνο συμβολαίου του. Χωρίς όμως αυτές οι απαιτήσεις να επιβεβαιώνονται, επίσημα, από πουθενά από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό φυσικά, από τη στιγμή που είναι ο ηγέτης της ομάδας και έχει όλα όσα χρειάζεται και επιθυμεί.

Όπως όλα δείχνουν σύντομα πρόκειται να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα αυτό. Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος, είναι στην Ελλάδα αυτό το διάστημα και έδωσε το «παρών» στο Καραϊσκάκη στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Παρακολούθησε το ματς, χωρίς όμως το βλέμμα του να είναι αποκλειστικά στον Φορτούνη, καθώς εκπροσωπεί και τον Κουλούρη, ο οποίος και σκόραρε.

Μπορεί όμως κανείς να θεωρεί δεδομένο πως θα γίνουν συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τον Φορτούνη, αφού είναι ο Κουτσολιάκος στην Ελλάδα και από τη στιγμή μάλιστα που έχουν «ακουστεί» και οι πρώτες απαιτήσεις του παίκτη!

The post Ολυμπιακός: Οι πρώτες εξελίξεις με Φορτούνη! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα