Νόβακ Τζόκοβιτς: Η τρομερή προϊστορία του στο Miami!

To Miami Masters είναι αναμφίβολα το πιο πετυχημένο τουρνουά στην καριέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς όσον αφορά σε αυτή τη σειρά αγώνων και το Tennis24 θυμάται τα τρομερά επιτεύγματα του θρυλικού τενίστα στη Φλόριντα!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιστρέφει σε ένα από τα μέρη που του έχουν χαρίσει, όσον αφορά στο τένις, πολύ μεγάλες στιγμές πολυάριθμες φορές!

Μιλάμε φυσικά για το Miami Masters στο νέο πλέον venue του Hard

Rock Stadium με τον 31χρονο τενίστα να ηγείται του ταμπλό της διοργάνωσης αγωνιζόμενος κόντρα σε έναν εκ των Τόμικ/Μπέρντιχ στον δεύτερο γύρο.

Πάμε να δούμε μερικά από τα σημαντικότερα στοιχεία της παρουσίας του Νόλε στη Φλόριντα τα οποία και δεν μπορούν να προσπεραστούν εύκολα!

Η πρώτη του παρουσία στο Miami Masters έλαβε χώρα το 2006. Στο πρώτο του ever ματς εκεί, κέρδισε τον Πολ-Ανρί Ματιέ με 6-1, 6-3.Κέρδισε για πρώτη φορά το Miami Masters το 2007 που ήταν μάλιστα, τότε, ο πρώτος του κερδισμένος Masters τίτλος. Αντίπαλος στον τελικό τότε ήταν ο Γκιγιέρμο Κάνιας (6-2, 6-3, 6-4)Είναι recordman, μαζί με τον Αντρέ Άγκασι, όσον αφορά στους κερδισμένους τίτλους στη Φλόριντα με έξι και ψάχνει τον μαγικό αριθμό επτά που θα του χαρίσει την πρωτοκαθεδρία στην εν λόγω κατηγορία.Έχει κερδίσει τέσσερις φορές το Miami χωρίς να χάσει ούτε σετ (2007,2012,2014,2016).Η πρώτη του ever νίκη επί του Ραφαέλ Ναδάλ έλαβε χώρα στο Miami το 2007 (6-3, 6-4)Είναι το πιο πετυχημένο του τουρνουά στη συγκομιδή τίτλων όσον αφορά στη σειρά Masters με έξι. Έχει πέντε τίτλους στο Indian Wells και από τέσσερις σε Ρώμη, Σανγκάη, Τορόντο και Μόντρεαλ, Παρίσι.Το 2007, σε ηλικία 19 ετών, έγινε ο νεότερος νικητής της διοργάνωσης. Έκτοτε δεν έχει σπάσει κανείς το ρεκόρ του.Έχει συνολικά ρεκόρ 42-6 στη διοργάνωση. Κόντρα σε Τοπ10 τενίστες, έχει το επιβλητικό 11-2 ενώ έχει πετύχει και δέκα bagel (6-0 σετ) εις βάρος των αντιπάλων του!

Κώστας Αϊτάκης

The post Νόβακ Τζόκοβιτς: Η τρομερή προϊστορία του στο Miami! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα