Η ώρα της αντεπίθεσης

Η Μαρία Σάκκαρη κάνει το ντεμπούτο της σήμερα στο Miami Open των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, και θέλει να βάλει τέλος στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα…

Να ξεχάσει τις τρεις σερί ήττες σε Αγία Πετρούπολη, Ακαπούλκο και Indian Wells θέλει η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00GR την Σέρβα Όλγα Ντανίλοβιτς.

Με στόχο την νίκη που θα την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών, η Μαρία Σάκκαρη τίθεται αντιμέτωπη με το Νο115 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA,

και θέλει να επικρατήσει για να προκριθεί στον 2ο γύρο του Miami Open, όπου περιμένει ήδη η Πέτρα Κβίτοβα!

Η Ντανίλοβιτς είναι 18 ετών και αγωνίζεται με Wild Card στον θεσμό αυτήν την εβδομάδα, και μόνο εύκολο εμπόδιο δεν θα είναι για την Μαρία, μιας και μιλάμε για μια αθλήτρια με εξαιρετικές περγαμηνές που έχει ήδη προλάβει να κατακτήσει τουρνουά επιπέδου WTA.

Η Μαρία βρίσκεται στο Νο49 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή τη στιγμή και κινδυνεύει να χάσει την θέση της στο Top50 τις επόμενες εβδομάδες, αν συνεχίσει η καθίζηση στην απόδοση της.

Όπως και να έχει πάντως, αν θέλει να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό την αντεπίθεσή της στο Tour, απόψε είναι η καλύτερη ευκαιρία που θα μπορούσε να της παρουσιαστεί.

ΠΑΜΕ ΜΑΡΙΑ!!

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας στο Μαϊάμι, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μαρί Οσάκα, μεγάλης αδερφής της Ναόμι. Η Γιαπωνέζα θα αντιμετωπίσει την 16χρονη Αμερικανίδα Γουίτνεϊ Οσουίγκε στις 22:30GR.

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται και η αναμέτρηση της Αμάντα Ανισίμοβα με την Αντρέα Πέτκοβιτς στις 18:00GR.

WTA MIAMI OPEN SINGLES DRAW | OOP(-6h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η ώρα της αντεπίθεσης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα