Στα δικαστήρια με τον πρώην προπονητή της η Οσάκα!

Ο πρώην προπονητής της Ναόμι και της Μαρί Οσάκα, Κριστόφ Ζαν, έχει ανοίξει δικαστική κόντρα με την οικογένεια, καθώς ισχυρίζεται πως του χρωστάει 640.000(!) ευρώ από την συνεργασία τους που έληξε άδοξα το 2012…

Εκτός της άσχημης αγωνιστικής κατάστασης που διανύει, η Ναόμι Οσάκα έχει να διαχειριστεί και τα πυρά που εξαπολύει στο μέρος της οικογένειάς της ο Κριστόφ Ζαν.

Ο πρώην προπονητής της Νο1 τενίστριας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, ισχυρίζεται πως είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον πατέρα της Γιαπωνέζας, Φρανσουά, το οποίο είχε ως όρο πως δεν

θα αμείβεται όσο προπονεί την ίδια και την αδερφή της, Μαρί, αλλά θα κάνει δικό του το 20% των μελλοντικών prize money που θα κατακτήσουν οι δυο αθλήτριες!

Τα prize money των δυο αδερφών έχουν ξεπεράσει την δεδομένη χρονική στιγμή τα 3.000.000 ευρώ, με τον Ζαν να υποστηρίζει πως η οικογένεια Οσάκα του χρωστάει περίπου 640.000 ευρώ.

Ο Ζαν έχει ήδη καταφύγει στην λύση του δικαστηρίου της Ουάσινγκτον, έχοντας ατράνταχτα στοιχεία πως θα δικαιωθεί από την ανώτατη αρχή δικαιοσύνης στις ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Οσάκα, δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής τα γεγονότα.

“Δεν ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο, όμως όταν μίλησα για τελευταία φορά με τον Φρανσουά, μου είπε καλύτερα πως πρέπει να βρω έναν δικηγόρο. Αυτό και έκανα”, τονίζει σε δηλώσεις του ο Ζαν.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στα δικαστήρια με τον πρώην προπονητή της η Οσάκα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα