Στην μετά - Οφρυδόπουλου εποχή η Παναχαϊκή..

O Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε πράξη τα όσα από χθες είπε στην Πάτρα, «απαντώντας» επί της ουσίας, στην κριτική που δέχθηκε ο ίδιος – κυρίως – και η ομάδα του για την εντός έδρας ισοπαλία της Παναχαϊκής με την Δόξα Δράμας την περασμένη Κυριακή.

Ο 45χρονος τεχνικός έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης, μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Αχαϊκής ομάδας.

Χθες υπήρξε μια πρώτη επαφή με τους παράγοντες της Παναχαϊκής και σήμερα τόσο ό ίδιος όσο και ο βοηθός του Ηλίας Κυριακίδης έθεσαν τις παραιτήσεις
τους στις οποίες επέμεναν ασυζητητί..

Ο β’ αντιπρόεδρος της Πατρινής ΠΑΕ Ηλίας Δρόσος επέστρεψε εσπευσμένα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και σύμφωνα με πληροφορίες έκανε μια πρώτη προσπάθεια προκειμένου να τον μεταπείσει, δίχως όμως να αλλάξει κάτι.

Ο Οφρυδόπουλος ανέλαβε την Παναχαϊκή τον Ιούλιο του 2017 πραγματοποιώντας μια καλή πορεία τόσο πέρυσι όσο κυρίως φέτος όπου η ομάδα της Αχαίας παραμένει σε τροχιά ανόδου προφανώς με καλύτερες προϋποθέσεις σε σχέση με την περσινή σεζόν όπου τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από τον ΟΦΗ και τον Άρη!

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπου και άρχισαν οι συζητήσεις μετά την απώλεια πόντων, υπάρχει μια κινητικότητα η οποία κορυφώνεται τις τελευταίες ώρες καθώς στις προθέσεις της διοίκησης είναι να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης έτσι ώστε η ομάδα να δώσει άλλο ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου.
Μετά την εμμονή του Οφρυδόπουλου στην παραίτησή του και την δεδομένη πρόθεση να βρεθεί άμεσα ο νέος τεχνικός έχει αρχίσει η «παρέλαση» των υποψήφιων να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως ανακοινώθηκε αργά το απόγευμα στον πάγκο της ομάδας για το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής θα βρεθεί ο Χρήστος Καραπίτσος ενώ θα συνεχίζεται η προσπάθεια άμεσης ανεύρεσης προπονητή..
Keywords
Τυχαία Θέματα