Νόλε, Σταν αλλά και Στέφανος στο πρόγραμμα

Τζόκοβιτς, Βαβρίνκα στα μονά και ο Τσιτσιπάς στα διπλά, στο αγωνιστικό μενού της Τρίτης

Με 10 αγώνες συνεχίζεται η δράση στο κυρίως ταμπλό του Monte Carlo Masters, με δύο πρώην πρωταθλητές της διοργάνωσης να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 3ης ημέρας.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που προέρχεται από ένα πολύ μέτριο μήνα στα δύο Αμερικάνικα Masters σε Indian Wells και Μαϊάμι, θα αντιμετωπίσει στο τρίτο παιχνίδι του κεντρικού court (περίπου στις 16:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) τον

Φίλιπ Κολσράιμπερ.

Ο 35χρονος Γερμανός, Νο40 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε κερδίσει τον Νόλε στον 3ο γύρο του Indian Wells Masters ενώ έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, στη νίκη του με 6-1, 6-3 επί του Τάρο Ντάνιελ για τον 1ο γύρο του Μόντε Κάρλο.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο στο Πριγκιπάτο (2013, 2015) ενώ πέρυσι έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο όπου αποκλείστηκε απ’τον Ντόμινικ Τιμ.

Στο τελευταίο ματς του Court Ranier III, ο κάτοχος του τίτλου το 2014 Στάνισλας Βαβρίνκα, θα δώσει τον δεύτερο αγώνα του στο θεσμό, αντιμετωπίζοντας την μεγάλη αποκάλυψη της περσινής χωμάτινης σεζόν, τον Μάρκο Τσεκινάτο.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ξεκινήσει (12:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) με την αναμέτρηση Τσονγκά-Φριτζ και Τσίλιτς-Πέγια.

Τη δεύτερη συμμετοχή του στο main draw του Monte Carlo Masters θα πραγματοποιήσει ο Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ ο οποίος θα αγωνιστεί στο Court 2 (12:00GR) με αντίπαλο τον φορμαρισμένο Αργεντίνο, Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο που προέρχεται από τα προκριματικά.

Ο 18χρονος Καναδός, Νο33 στον κόσμο, αγωνίζεται με wild card στο τουρνουά και σίγουρα είναι ένας από τους τενίστες που θα τραβήξουν τα βλέμματα καθ’όλη τη διάρκεια της χωμάτινης σεζόν.

Πρεμιέρα και για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Μονακό, έστω και στα διπλά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, θα συνεργαστεί με τον σπεσιαλίστα στα διπλά, Μάτβε Μίντελκοπ και θα αντιμετωπίσουν τους Κροάτες, Νο7 του ταμπλό, Σκούγκορ/Μέκτιτς στον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Νόλε, Σταν αλλά και Στέφανος στο πρόγραμμα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα