Εκτός Μόντε Κάρλο ο Σαποβάλοφ – VIDEO

Ο Ντένις Σαποβάλοφ αποχαιρέτησε ήδη το Monte Carlo Masters, μιας και ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση. Αντίθετα, συνεχίζουν Ντανιήλ Μεντβέντεφ, Νταβίντ Γκοφάν και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ…

Πλούσια η δράση τη Δευτέρα στα γήπεδα του Μόντε Κάρλο. Δεν έλειψαν φυσικά οι πρώτες μεγάλες εκπλήξεις στην διοργάνωση, στην πρώτη ημέρα του Masters του Μονακό.

Ένα από τα πιο hot ονόματα της χρονιάς, ο Ντένις Σαποβάλοφ έμεινε εκτός θεσμού από τον 1ο μόλις γύρο, καθώς δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Γιάν Λέναρντ

Στρουφ.

Ο νεαρός Καναδός, αν και προηγήθηκε με σετ, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα παίρνοντας την πρόκριση και αποχαιρέτησε το τουρνουά από τον 1ο γύρο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Στρουφ επικράτησε με 5-7, 6-3, 6-1 και “σφράγισε” το ραντεβού του με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στην επόμενη φάση του Monte Carlo Masters.

Party pooper @Struffitennis beats birthday boy Shapovalov 5-7 6-3 6-1 to set up a round 2 meeting with Dimitrov.#RolexMCMasters pic.twitter.com/2MnkRI2bQD

Tennis TV (@TennisTV) 15 Απριλίου 2019


Αντίπαλο έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, αφού ο Μίχαηλ Κουκούσκιν επικράτησε με 6-3, 6-4 του Ζερεμί Σαρντί στη μεταξύ τους αναμέτρηση και “έκλεισε” το ματς με τον Έλληνα πρωταθλητή μας.

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ ξεκίνησε επίσης με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Μόντε Κάρλο, κερδίζοντας με 3-6, 6-1, 6-1 τον Τζον Μίλμαν και θα παίξει κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ στο 2ο γύρο.

Ο Ντανιήλ Μεντβέντεφ που είναι πιθανός αντίπαλος του Τσιτσιπά στον 3ο γύρο, έκανε εμφατική αρχή κερδίζοντας τον Ζοάο Σόουζα με 6-1, 6-1. Ο Νταβίντ Γκοφάν επιβλήθηκε επίσης με 6-1, 6-4 του Γκουίντο Αντρεότζι και πέρασε στον 2ο γύρο.

Motoring on in Monte Carlo @DaniilMedwed brushes aside Sousa 6-1 6-1 to make R2. pic.twitter.com/UHDrFbv0Pv

Tennis TV (@TennisTV) 15 Απριλίου 2019


MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Μόντε Κάρλο ο Σαποβάλοφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα