Aνακοίνωσε τον Μπαγίν η Μλαντένοβιτς!

Τον απόλυτα επιτυχημένο, βάσει αποτελεσμάτων, πρώην προπονητή της κορυφαίας τενίστριας στον κόσμο, Ναόμι Οσάκα προσέλαβε η Κριστίνα Μλαντένοβιτς!

Ο λόγος φυσικά για τον Σάσα Μπαγίν που οδήγησε τη νεαρή Ναόμι Οσάκα σε δύο Grand Slam τίτλους σε Νέα Υόρκη και Μελβούρνη, στον PremierMandatory τίτλο του περσινού Indian Wells και φυσικά στην άνοδό της στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Το χρονικό του όχι και τόσο φιλικού “χωρισμού” του με την 20χρονη Γιαπωνέζα

δεν έχει ακόμα πλήρως σκιαγραφηθεί με την Οσάκα να αναφέρει πάντως ότι δεν πέρναγε καλά με τον Μπαγίν στις “τάξεις” της.

Σε κάθε περίπτωση, τα αποτελέσματά της μετά την απόλυση του πρώην προπονητή της είναι αρνητικά με πρόωρους αποκλεισμούς σε όλα τα τουρνουά που ακολούθησαν.

Μία άλλη τενίστρια που βρίσκεται ακόμα στο “ψάξιμο” ώστε να επιστρέψει στο Τοπ10 επίπεδο στο οποίο έπαιξε το πρώτο μισό του 2017, είναι η Κίκι Μλαντένοβιτς που άρπαξε την ευκαιρία να προσλάβει τον εγνωσμένης αξίας coach!

Μένει να δούμε πώς θα “κουμπώσει” αυτό το νέο δίδυμο με την 25χρονη Γαλλίδα να έχει πολύ μεγάλη αστάθεια στα αποτελέσματά της εδώ και πολλούς μήνες.

I am very excited to announce you my new collaboration with Sascha Bajin.
Welcome to the team,coach @bigsascha !
@corinnedubreuil pic.twitter.com/HCs2Y7WKhz

— Kristina Mladenovic (@KikiMladenovic) 15 Απριλίου 2019

Thank you very much for the opportunity I’m excited to be working with you and joining the team https://t.co/pvxZg8Qn0T

— sascha Bajin (@BigSascha) 15 Απριλίου 2019

Κώστας Αϊτάκης

The post Aνακοίνωσε τον Μπαγίν η Μλαντένοβιτς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα