Προχωρά με Αδριατική Λίγκα ο Ολυμπιακός

Σε αρκετά προχωρημένο στάδιο φέρονται να είναι οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Αδριατική Λίγκα για τη συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» στη διοργάνωση.

Οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν από τη Basket League, εφόσον δεν αλλάξουν κάποια πράγματα που έχουν ζητήσει και για τον
λόγο αυτό προχωρούν τις επαφές τους με την ABA League. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport» οι δύο πλευρές έχουν βάλει επί τάπητος αρκετά θέματα που αφορούν μια ενδεχόμενη συμφωνία τους, όπως το θέμα των ταξιδιών για όλες τις ομάδες, χωρίς βέβαια να έχει τεθεί κάτι σε εφαρμογή.

Παρόλα αυτά, η διοργανώτρια αρχή είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και να προσθέσει ακόμη δύο ομάδες, εφόσον αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, με τις δύο πλευρές να συζητούν για συμβόλαιο τριών ετών.

Την ίδια στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν στα εθνικά πρωταθλήματα και η σκέψη τους είναι να αγωνίζονται στην Α2 με νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εξελίσσονται με στόχο να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα