Πάτησε χώμα ο “Βασιλιάς”! (pic)

Με φωτογραφία που ανέβασε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ρότζερ Φέντερερ “εγκαινίασε” την παρουσία του σε χωμάτινη σεζόν μετά από τρία χρόνια!

Κάπως αμήχανος, ενοχλημένος από τον ήλιο, με ένα χαμόγελο να διαγράφεται πάντως στα χείλη του(!), ο Ρότζερ Φέντερερ καλωσορίζει την επάνοδό του στο χώμα!

Μετά το απαραίτητο break που ακολούθησε ένα εξαντλητικό Double Sunshine με παρουσία στον τελικό του Indian Wells και τον τίτλο φυσικά στο Μαϊάμι, ο “Βασιλιάς” του αθλήματος έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις του στο χώμα ενόψει

της συμμετοχής του στο Masters της Μαδρίτης τον Μάιο και στη συνέχεια, φυσικά, στο Ρολάν Γκαρός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Clay Court Swing #timetogrind

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roger Federer (@rogerfederer) στις 15 Απρ, 2019 στις 9:32 πμ PDT

“Χωμάτινη σεζόν, ώρα για σκληρή δουλειά” είναι το μήνυμα του 37χρονου τενίστα ο οποίος πέρσι έκανε μία ώρα προπόνησης στο χώμα, όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε ενώ η τελευταία του παρουσία σε χωμάτινο τουρνουά έγινε στη Ρώμη το 2016.

Οι φίλοι του “Μαέστρου” αλλά και γενικότερα του αθλήματος μετρούν πλέον αντίστροφα τις μέρες για την επανεμφάνιση του στο χώμα με τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντομινίκ Τιμ να είναι σίγουροι για το υψηλό επίπεδο απόδοσης του Φέντερερ στη φετινή clay court season παρά τη δεδομένη αποχή.

Κώστας Αϊτάκης

The post Πάτησε χώμα ο “Βασιλιάς”! (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα