Νίκες για Μάσα-Βίκα! – VIDEO

18:34 6/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Πολύ καλό ντεμπούτο έκαναν οι Μαρία Σαράποβα και Βικτόρια Αζαρένκα στο Premier Event της Μαδρίτης όπου με πειστικές εμφανίσεις προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο!

Ταλαιπωρημένες για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, Μαρία Σαράποβα και Βικτόρια Αζαρένκα επέστρεψαν στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από αρκετό καιρό για το πολύ δυνατό Premier τουρνουά της Μαδρίτης.

Ειδικά η 31χρονη Ρωσίδα είχε να κερδίσει στο τουρ από το Αυστραλιανό Όπεν(!), εδώ και τρεισήμισι μήνες δηλαδή ενώ η Βίνα είχε να αγωνιστεί, λόγω των γνωστών θεμάτων με την επιμέλεια του παιδιού της, από το Miami

όπου είχε κάνει εξαιρετική πορεία φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά.

Η Μάσα κέρδισε τη φιναλίστ του Όπεν της Πράγας, Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου με 6-4, 6-1 κυριαρχώντας ουσιαστικά σε όλον τον αγώνα καθώς και στο πρώτο σετ πήρε μεγάλο προβάδισμα με 5-2 πριν η Ρουμάνα μειώσει μέχρι και στο 5-4.

Δίχως να έχει seeding στο τουρνουά, η Σαράποβα απέφυγε την Γέλενα Οσταπένκο που ηττήθηκε από την Καμέλια Μπέγκου στον πρώτο γύρο και τελικά θα τεθεί αντιμέτωπη με ακόμα μία Ρουμάνα.

Η Βίκα, από την άλλη πλευρά, κέρδισε την πολύ φορμαρισμένη Αλεξάντρα Κρούνιτς με 6-3, 6-3 στο πρώτο της φετινό παιχνίδι στο χώμα, έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αλλά το seeding της έπαιξε άσχημα παιχνίδι και θα πρέπει να κερδίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα στον επόμενο γύρο αν θέλει να μείνει “ζωντανή” στη διοργάνωση.

Πάντως, τα πολύ καλά νέα ήρθαν μετά την αναμέτρηση της Λευκορωσίδας καθώς δήλωσε στους δημοσιογράφους πως είναι “ελεύθερη” να παίξει μέχρι το Wimbledon καθώς η κατάσταση με το θέμα του γιου της έχει, προς το παρόν, δρομολογηθεί!

Πολύ κακή πρεμιέρα στο χώμα έκανε μια τενίστρια που μας έχει εντυπωσιάσει φέτος, η Ναόμι Οζάκα, η οποία έχασε όμως αρκετά εύκολα από την Σουάι Ζανγκ στην πρεμιέρα της.

Δυνατή πρεμιέρα πραγματοποίησε και η οικοδέσποινα Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα που δεν είχε χρόνο για χάσιμο στη νίκη της με 6-4, 6-2 επί της Σουάι Πενγκ.

Κυριακή 6/5: 1ος Γύρος Mutua Madrid Open, Γυναίκες

Halep (Roumania) beat Makarova (Russia) 6-1, 6-0

Wozniacki (Denmark) beat Gavrilova (Australia) 6-3, 6-1

Cirstea (Roumania) beat Siniakova (Czech Republic) 6-4, 2-6, 6-4

Stosur (Australia) beat Pavlyuchenkova (Russia) 6-1, 6-7(2), 6-3

Puig (Puerto Rico) beat Diyas (Kazakhstan) 6-4, 2-6, 6-2

Pera (USA) beat Sabalenka (Belarus) 6-4, 2-6, 6-3

Sharapova (Russia) beat Buzarnescu (Romania) 6-4 6-1

Azarenka (Belarus) beat Krunic (Serbia) 6-3 6-3

Suarez (Spain) beat Strycova (Czech Republic) 6-3 6-3

Stephens (USA) beat Soler (Spain) 6-3 6-2

Sevastova (Latvia) beat Schmieldova (Slovakia) 6-3 4-6 6-3

Zhang (China) beat Osaka (Japan) 6-1 7-5

Muguruza (Spain) beat Peng (China) 6-4 6-2

MADRID OPEN WOMEN’S DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Νίκες για Μάσα-Βίκα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα