Να γίνει η δουλειά! – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν αρκετά “χαλαρός” στη φετινή του πρεμιέρα στο Χάλε κόντρα σε έναν εξαιρετικό Αλιάζ Μπέντενε, πήρε ωστόσο ακόμα μία νίκη στο γρασίδι που τον φέρνει πιο κοντά στο σπάσιμο ενός “στοιχειωμένου” ρεκόρ!

Σίγουρα δεν φόρτσαρε, σε αρκετά σημεία του ματς έκανε μπόλικα λάθη, σπατάλησε break point ευκαιρίες αλλά και πάλι…κέρδισε!

Αυτή είναι η ποιότητα του Ρότζερ Φέντερερ που μπήκε πολύ δυνατά στον πρώτο του αγώνα στο Χάλε πριν ρίξει την απόδοσή του στη συνέχεια ενώ παράλληλα ο Αλιάζ Μπέντενε έπαιξε εξαιρετικά κερδίζοντας γενικά τις εντυπώσεις.

Η νίκη όμως πήγε στα χέρια

του “Βασιλιά” που με 6-3, 6-4 προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Χάλε όπου τον περιμένει ο ιδιόρρυθμος Μπενουά Περ σε μία αναμέτρηση που, αν μη τι άλλο, θα έχει θέαμα!

Ο Ρότζερ έφτασε τις 169 νίκες στο γρασίδι και βρίσκεται μόλις έξι επικρατήσεις μακριά από να ξεπεράσει το ρεκόρ των περισσότερων νικών στη συγκεκριμένη επιφάνεια που κατέχη εδώ και πολλά χρόνια ο Τζίμι Κόνορς με 174.

Στα του ματς, ο Φέντερερ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με τον Μπέντενε να φαίνεται ότι θα έχει μια εφιαλτική μέρα απέναντι σε έναν εκπληκτικό Ελβετό.

Εφτασε στα πρόθυρα του διπλού break και του 4-0, δεν το έκανε, και σιγά-σιγά ο Σλοβένος άρχισε να μπαίνει στο ρυθμό του αγώνα.

Αντεχε στα ράλι κόντρα στον “Βασιλιά”, σέρβιρε εξαιρετικά και προέβαλλε σθεναρή αντίσταση σε όλο το υπόλοιπο ματς αναγκάζοντας τον Φέντερερ να ανεβάσει επίπεδο.

Ειδικά στο δεύτερο σετ, ο Μπέντενε πήγαινε σώμα με σώμα με τον Φεντ σε όλο το σετ πριν τελικά “γκρεμίσει” όλη του την προσπάθεια με ένα καταστροφικό ένατο game όπου υπέστη το καθοριστικό break που έδωσε στον μέτριο, εκείνη τη στιγμή, Φεντ μία μεγάλη ανακούφιση.

Λίγες μέρες μετά τη συμπλήρωση των 32ων γενεθλίων του και άρτι αφιχθείς από τον τίτλο στο Χερτόγκενμπος, ο Ρισάρ Γκασκέ έκανε ένα καταστροφικό ματς κόντρα στον βετεράνο Φλόριαν Μάγιερ και ηττήθηκε με 6-2, 6-2 με μια εμφάνιση που πρέπει να ξεχάσει γρήγορα…

Θυμίζουμε, φυσικά, πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε φοβερά στη διοργάνωση της Γερμανίας κερδίζοντας τον ημι-φιναλίστ της Στουτγκάρδης, Λούκα Πούιγ, με πολύ πειστικό τένις.

Δευτέρα 19/6: 1ος Γύρος Gerry Weber Open

Tsitsipas (Greece) beat Pouille (France) 6-2, 7-6(3)

Paire (France) beat Johnson (USA) 7-5, 7-6(5)

Kohlschreiber (Germany) beat Fucsovics (Hungary) 4-6, 6-3, 2-1 ret.

Federer (Switzerland) beat Bedene (Slovenia) 6-3 6-4

Mayer (Germany) beat Gasquet (France) 6-2 6-2

Khachanov (Russia) beat M. Zverev (Germany) 7-6(5) 6-3

Ebden (Australia) beat Jaziri (Tunisia) 6-0 7-6(2)

GERRY WEBER OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV

Κώστας Αϊτάκης

The post Να γίνει η δουλειά! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα