Εντυπωσιακός “Στεφ” στο Χάλε! – VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε εντυπωσιακός στην πρεμιέρα του στο Gerry Weber Open του Χάλε, στην Γερμανία, επικρατώντας στα δυο σετ του Λούκα Πούιγ, Νο18 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του 500αριου τουρνουά στο γρασίδι!

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Gerry Weber Open ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και Νο35 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ. Ο 19χρονος

πρωταθλητής μας επιβλήθηκε του ντεφορμέ Λούκα Πούιγ παίζοντας εξαιρετικά και προκρίθηκε έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα του στον 2ο γύρο του θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο “Στεφ” μετά από 1 ώρα και 23 λεπτά αγώνα, επικράτησε του Γάλλου πραγματοποιώντας την πέμπτη Top20 νίκη της καριέρας του, με σκορ 6-2, 7-6(3) παίζοντας εξαιρετικό τένις, χωρίς να πτοείται από την διακοπή λόγω βροχής στα μέσα του δευτέρου σετ, η οποία φάνηκε αρχικά να λειτουργεί αρνητικά για τον ίδιο.

5th Top 20 win of 2018 for @StefTsitsipas, and first ever on grass!

Defeats World No.18 Lucas Pouille, 6-2 7-6(3). #GerryWeberOpen pic.twitter.com/pZ7hch3Qa9

Tennis TV (@TennisTV) 19 Ιουνίου 2018


Ο Πούιγ μπορεί να προερχόταν από πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Mercedes Cup στην Στουτγκάρδη την προηγούμενη εβδομάδα, όμως επιβεβαίωσε πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάστασή του τον τελευταίο καιρό και “υποτάχθηκε” στις ορέξεις του Στέφανου, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός.

Ο “Στεφ” έχει πλέον μια πρώτη τάξεως ευκαίρια να προχωρήσει αρκετά στον θεσμό, καθώς στον 2ο γύρο θα παίξει κόντρα στον Αμερικανό Ντένις Κούντλα, Νο109 στον κόσμο, που μόνο φόβητρο για τον Έλληνα πρωταθλητή δεν είναι.

Ο Κούντλα προέρχεται από τα προκριματικά και επιβλήθηκε του επίσης qualifier Λούκας Λάτσκο στον 1ο γύρο του θεσμού, περιμένοντας πλέον τον Τσιτσιπά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δευτέρα 19/6: 1ος Γύρος Gerry Weber Open

Tsitsipas (Greece) beat Pouille (France) 6-2, 7-6(3)

Paire (France) beat Johnson (USA) 7-5, 7-6(5)

Kohlschreiber (Germany) beat Fucsovics (Hungary) 4-6, 6-3, 2-1 ret.

GERRY WEBER OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εντυπωσιακός “Στεφ” στο Χάλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα