Ενθαρρυντική αρχή για Νόλε! – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν καταπληκτικός στο πρώτο του φετινό παιχνίδι στο γρασίδι απέναντι στον Τζον Μίλμαν στην πρεμιέρα του στο Queen’s και τώρα τον περιμένει το απαιτητικό τεστ του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ!

Αν η αρχή είναι…το ήμισυ του παντός, η εικόνα που έβγαλε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο πρώτο του φετινό παιχνίδι στην πράσινη επιφάνεια προμηνύει ευχάριστα πράγματα στο σερβικό στρατόπεδο!

Ο 31χρονος τενίστας, στην επιφάνεια που πέρσι αναγκάστηκε να αποσυρθεί, στον προημιτελικό του Wimbledon,

χάνοντας όλο το δεύτερο μισό του 2017, επέστρεψε φρέσκος, δυνατός, με πολύ καλά χτυπήματα και με μια εξαιρετική εμφάνιση!

Σίγουρα, το εμπόδιο του Τζον Μίλμαν δεν είναι…ανυπέρβλητο αλλά και πάλι ο Νόλε έκανε την καλύτερη δυνατή αρχή στη νίκη του με 6-2, 6-1 επί του έμπειρου Αυστραλού που είχε στο πλευρό του και τον Λέιτον Χιούιτ.

Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα τέσσερα αναγνωριστικά games στα οποία ο Τζόκερ έκανε αρκετά αβίαστα, ο Νόλε ανέβασε κατακόρυφα τον ρυθμό του έκτοτε, είχε πολύ περισσότερα όπλα από τον Μίλμαν για να παίρνει τα περισσότερα ράλι ενώ χρησιμοποίησε την ελεγχόμενη επιθετικότητα, που είναι το στοιχείο του, εξαιρετικά.

Σέρβιρε καλά, επέστρεφε ακόμα καλύτερα, ενώ το μεγάλο του όπλο, αλλά χαμένο πρόσφατα, το backhand, είτε ως slice είτε ως top spin, ήταν “βράχος”.

Κάπως έτσι και κερδίζοντας μάλιστα ένα vintage game διάρκειας 11(!) ισοπαλιών στα μέσα του δεύτερου σετ, ολοκλήρωσε τον αγώνα του πολύ γρήγορα και άνετα που τον φέρνει σε ένα δυνατό τεστ δεύτερου γύρου!

Με την κατάταξη του να είναι σταθερά εκτός 20άδας προν το παρόν(Νο22), θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ μόλις στον δεύτερο γύρο με τον Βούλγαρο, κλασικά δύσκολα και “αγκομαχώντας”, να επικρατεί του πεισματάρη Νταμίρ Τζουμούρ με 6-3, 6-7(4), 6-3 επίσης στο πρώτο του φετινό ματς στο γρασίδι.

Οι δυο τους έχουν αγωνιστεί παλαιότερα (2014) στα ημιτελικά του Wimbledon σε ένα υπέροχο ματς που κέρδισε ο κραταιός τότε Νόλε.

Πολύ μεγάλη νίκη επί του Κέβιν Αντερσον πέτυχε ο Λίο Μάγιερ, 7-6(4), 4-6, 7-6(3) που προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο σε ένα ενδιαφέρον ματς με τον Φράνσις Τιάφο!

Στον επόμενο γύρο και ο Μίλος Ράονιτς που εκμεταλλεύτηκε την απόσυρση του Γιούκι Μπάμπρι.

O Tζουμούρ μπήκε και…γκολ(!) στην αναμέτρηση με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ!

Τρίτη, 19/6: 1ος γύρος Queen’s

Djokovic (Serbia) beat Millman (Australia) 6-2 6-1

Raonic (Canada) beat Bhambri (India) 6-1 3-1 ret

Mayer (Argentina) beat Anderson (S. Africa) 7-6(3) 4-6 7-6(4)

Dimitrov (Bulgaria) beat Dzumhur (Bosnia) 6-3 6-7(4) 6-3

QUEEN’S SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV

Κώστας Αϊτάκης

The post Ενθαρρυντική αρχή για Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα