“Νιώθω ότι είμαι σε καλό επίπεδο” – VIDEO

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα αμέσως μετά την επικράτησή του επί του Κάμερον Νόρι στην πρεμιέρα του στο Queen’s Championship, μίλησε για την αγωνιστική του κατάσταση την δεδομένη χρονική περίοδο, υποστηρίζοντας πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο…

Ο Ελβετός, κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων, μπορεί να έχει κατρακυλήσει στο Νο261 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, όμως μετά την πρόωρη “έξοδό” του από το Γαλλικό Όπεν με την ήττα του στον 1ο γύρο του θεσμού, στοχεύει πια στην προσωπική του “αναγέννηση” στην φετινή grass court season.

Ο “Stan the

Man” ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το Queen’s Championship, κερδίζοντας τον Βρετανό Κάμερον Νόρι στο ντεμπούτο του στην διοργάνωση για φέτος και τώρα τον περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον Σαμ Κουέρι, στον 2ο γύρο του θεσμού.

Πάντως, σε δηλώσεις του μετά την νίκη του την Δευτέρα στο τουρνουά, τόνισε πως είναι σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο στο γρασίδι και το γόνατό του πλέον δεν τον ενοχλεί στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Έπαιξα το καλύτερό μου ματς μέσα στην χρονιά, σίγουρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα τόσο νωρίς εδώ για να προετοιμαστώ στο γρασίδι. Είχα πολύ χρόνο να προπονηθώ, έπαιξα και κάποια πολύ δυνατά φιλικά εδώ. Μέρα με την μέρα βελτιώνομαι και ανεβάζω το επίπεδό μου.

Νιώθω σε καλή κατάσταση, ήταν σημαντικό ματς για εμένα σήμερα και φυσικά είμαι χαρούμενος με το γεγονός ότι κέρδισα και ότι έπαιξα καλά. Ήταν καλό το ότι σέρβιρα τόσο αποτελεσματικά. Μερικοί γρήγοροι πόντοι σου δίνουν αυτοπεποίθηση για την συνέχεια και μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν σε ένα ματς αν μπορείς να το εκμεταλλευτείς σωστά.

Το να παίζω στο γρασίδι σίγουρα δεν είναι ότι πιο εύκολο για το γόνατό μου το οποίο έχει ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό. Πάντως, βδομάδα με την βδομάδα νιώθω ότι γίνομαι ολοένα και πιο δυνατός. Βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς.

Μόλις ήρθα εδώ αμέσως μετά το Γαλλικό Όπεν, πέρασα μερικές ημέρες σπίτι, προσέχοντας την γυμναστική μου, έβλεπα την διαφορά στο σώμα μου και μόλις προπονήθηκα στο γρασίδι ένιωσα ότι είμαι σε καλή κατάσταση κατευθείαν. Είμαι χαρούμενος για την κατάστασή μου σωματικά τώρα. Κινούμαι καλά και αυτό είναι το θετικό.

Πρέπει να δουλεύω αρκετά μέρα με την μέρα. Πρέπει να κάνω την σωστή δουλειά στο court και να βελτιώνω συνεχώς το παιχνίδι μου. Μπορώ να πω πάντως, πως όντως το επίπεδό μου είναι αρκετά καλό στις προπονήσεις.

Το σημαντικό είναι να παίξω πολλά ματς και να βρω κάποιες νίκες μέσα από αυτά, ώστε να “χτίσω” πάνω σε αυτές και να ξεκινήσω να αγωνίζομαι βδομάδα με την βδομάδα σε συνεχόμενα τουρνουά, για να κερδίσω την χαμένη μου αυτοπεποίθηση πίσω”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Νιώθω ότι είμαι σε καλό επίπεδο” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα