Ντερμπάρα στο Λονδίνο: Μάρει-Κύργιος!

Ηχηρά ονόματα του παγκοσμίου τένις ρίχνονται σήμερα, Τρίτη, στην μάχη του 1ου γύρου στο Queen’s Championship του Λονδίνου, με την σπουδαία μάχη του Νικ Κύργιου με τον Άντι Μάρεϊ να ξεχωρίζει

Το πολύ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Νικ Κύργιο και τον Άντι Μάρεϊ ξεχωρίζει από τις αναμετρήσεις της Τρίτης στο Queen’s Championship του Λονδίνου. Ο Βρετανός απουσιάζει 11(!) μήνες από το τένις και η ώρα της επιστροφής έφτασε.

Μπορεί η κληρωτίδα να του επιφύλασσε δύσκολη πρεμιέρα στην διοργάνωση της Αγγλίας, όμως ο Σκοτσέζος, πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, δεν σκοπεύει να πετάξει

λευκή πετσέτα κόντρα στον πολύ δυνατό στο γρασίδι Αυστραλό, θέλοντας να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από την επανεμφάνισή του στο Tour μετά από έναν περίπου χρόνο.

Ο Μάρεϊ θα αντιμετωπίσει τον 22χρονο Νικ στις 17:00GR-COSMOTE SPORT 6HD, έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο που θα βρεθεί στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του Queen’s Club για να τον επευφημήσει, την μέρα του μεγάλου comeback του στο άθλημα.



Εκτός του πολύ ενδιαφέροντος αυτού αγώνα πάντως, το παρών την Τρίτη στα courts θα δώσουν και οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Οι δυο τους, είναι πιθανοί αντίπαλοι στον 2ο γύρο του θεσμού και χρειάζονται από μια νίκη σήμερα, ώστε να κλείσουν το ραντεβού τους για την φάση των “16” στο Queen’s.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον Τζον Μίλμαν από την Αυστραλία, που προέρχεται από τα προκριματικά, στις 15:30GR, με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ να ρίχνεται στην μάχη του 1ου γύρου κόντρα στον Βόσνιο Νταμίρ Ντζουμούρ στις 14:00GR.

Ο περυσινός θριαμβευτής στην διοργάνωση Φελισιάνο Λόπεζ, θα παίξει με τον Νταβίντ Γκοφάν, Νο4 του ταμπλό, στις 17:30GR, σε ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι που αναμένεται να γίνει την Τρίτη στο Λονδίνο.

Επίσης, Μίλος Ράονιτς και Τόμας Μπέρντιχ θα αντιμετωπίσουν τους Γιούκι Μπάμπρι(14:00) και Ζουλιάν Μπενετό(16:30) αντίστοιχα, στις πρεμιέρες τους στην διοργάνωση. Ενώ, τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιστροφή του Ντάνιελ Έβανς σε ΑΤΡ διοργάνωση μετά από ενάμιση περίπου χρόνο.

Ο Βρετανός είχε πιαστεί θετικός σε κοκαΐνη πέρυσι και είχε τιμωρηθεί με έναν χρόνο αποκλεισμό από το τένις, καθώς και απώλεια της βαθμολογίας του στην ΑΤΡ, όπου έγινε αυτόματα unranked.

Σήμερα πάντως, μετά από τρεις μήνες παιχνιδιών σε ITF και Τσάλεντζερ διοργανώσεις, θα παίξει για πρώτη φορά σε ΑΤΡ θεσμό, στο 500αρι τουρνουά της χώρας του, στο οποίο θα αγωνιστεί με Wild Card. Αντίπαλος για το Νο340, πλέον, στον κόσμο, ο Γάλλος Αντριάν Μαναρινό. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19:00GR.

QUEEN’S CHAMPIONSHIP SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντερμπάρα στο Λονδίνο: Μάρει-Κύργιος! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα