Πρεμιέρα για Στέφανο στο Χάλε!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σήμερα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Gerry Weber Open του Χάλε, στην Γερμανία, κόντρα στον Λούκα Πούιγ. Ρότζερ Φέντερερ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα ριχτούν επίσης στην μάχη του 1ου γύρου της διοργάνωσης…

Ώρα για δράση στο Gerry Weber Open.

Το κυρίως πιάτο του 1ου γύρου στο 500αρι τουρνουά που λαμβάνει χώρα στο γρασίδι του Χάλε, αναμένεται αρκετά

εντυπωσιακό. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην Γερμανική πόλη σήμερα, Τρίτη, έχοντας να αντιμετωπίσει τον Γάλλο Λούκα Πούιγ, Νο18 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Οι δυο τους, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο την είσοδό τους στον 2ο γύρο γύρο του τελευταίου σημαντικού τουρνουά προετοιμασίας πριν το Γουίμπλεντον, στις 13:00GR-Cosmote Sport 6HD. Τσιτσιπάς και Πούιγ θα παίξουν αντίπαλοι για πρώτη φορά.

Ο Γάλλος, μπορεί να πραγματοποίησε μια πολύ άσχημη χωμάτινη περίοδο, σε αντίθεση δηλαδή με τον Στέφανο, όμως φέτος τα πηγαίνει περίφημα στα τουρνουά στα οποία έχει αγωνιστεί στις υπόλοιπες επιφάνειες.

Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στην Στουτγκάρδη, όπου αποκλείστηκε από τον Μίλος Ράονιτς, πριν ο Καναδός ηττηθεί στον μεγάλο τελικό από τον Ρότζερ Φέντερερ.

Την Τρίτη, πάντως, εκτός του Τσιτσιπά, ντεμπούτο στην διοργάνωση θα κάνει κι ο Ελβετός “Βασιλιάς”, Νο1 στον κόσμο αυτήν την στιγμή. Ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Σλοβένο Αλιάζ Μπέντενε στις 16:00GR.

Οι δυο τους, αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι και στο Αυστραλιανό Όπεν της φετινής χρονιάς, με τον Ρότζερ να μην χάνει ούτε σετ κόντρα στον προσεχή αντίπαλό του.

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που αγωνίζεται “εντός” έδρας, και τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς. Αυτός ο αγώνας αναμένεται να κλείσει φυσικά την αυλαία της ημέρας, στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του Gerry Weber Open.

Ζβέρεφ και Τσόριτς είναι δυο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου τένις αυτήν την στιγμή και θα αγωνιστούν ως αντίπαλοι για τέταρτη φορά. Ο Τσόριτς προηγείται στο Η2Η με τον Γερμανό με 2-1. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30GR.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τώρα, ξεχωρίζει η μονομαχία του φορμαρισμένου Ρισάρ Γκασκέ με τον Γερμανό πολύ δυνατό στο γρασίδι Φλόριαν Μάγιερ, στις 14:30GR, ενώ στις 13:00GR θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Στιβ Τζόνσον και τον Μπενουά Περ.

GERY WEBER OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πρεμιέρα για Στέφανο στο Χάλε! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα