Μόντε Κάρλο: Με στόχο τα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τη Μ. Πέμπτη (όχι πριν τις 13:30 GR) στο court Rainier III τον Χιλιανό και Νο50 στον κόσμο, Νίκολας Τζάρι για τον 3ο γύρο του Rolex Monte Carlo Masters με στόχο την 12η σερί νίκη στο Μονακό, αλλά και την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά για 3η σερί χρονιά. 

Τζάρι και Τσιτσιπάς είχαν βρεθεί αντίπαλοι (στη μοναδική τους αναμέτρηση) στο γρασίδι του Ντεν Μπος το 2019 με τον Χιλιανό να επικρατεί στα τρία sets 6-4,

3-6, 6-4. 

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοίξουν οι φιναλίστ του Miami Open του 2021, Χούμπερτ Χουρκάτς και Γιάνικ Σίνερ στην 4η μεταξύ τους αναμέτρηση (την 1η σε χώμα) με τον Πολωνό να προηγείται με 2-1 νίκες. 

Αμέσως μετά την αναμέτρηση του Τσιτσιπά θα μπει στο court ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι, ενώ στο τελευταίο ματς του Rainier III θα παίξουν ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην πρώτη τους αναμέτρηση σε χωμάτινη επιφάνεια, αλλά και την 14η συνολικά με τον Ρώσο να προηγείται με 7-6. 

Στο court de Princes την αυλαία θα ανοίξουν (12:00 GR) ο Γιαν Λέναρντ Στρουφ με τον Κάσπερ Ρουντ, για να ακολουθήσει ο ρώσικος “εμφύλιος” με τον Αντρέι Ρούμπλεφ να αντιμετωπίζει τον Κάρεν Χατσάνοφ, ενώ αμέσως μετά ο Τέιλορ Φριτς θα παίξει με τον ανερχόμενο Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα. 

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Με στόχο τα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα