Μόντε Κάρλο: Έσβησε MP και πέρασε στους “8” ο Σίνερ (vids)

Ο Γιάνικ Σίνερ βρέθηκε με set πίσω, αλλά και αντιμέτωπος με match-point στο 2ο σκέλος του αγώνα, ωστόσο ο Ιταλός χάρη σε ένα επιβλητικό 3ο set κατάφερε να λυγίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτς και να φτάσει στη νίκη με 3-6, 7-6(6), 6-1 μετά από 2,5 ώρες παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Rolex Monte Carlo Masters για 2 σερί χρονιά.

Στην επανάληψη του τελικού του Miami

Open του 2021 (είχε κερδίσει ο Χουρκάτς) ο Πολωνός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι κατακτώντας τα τρία πρώτα games (3-0), αλλά και να προηγηθεί με 0/40 στο 4ο, με τον Σίνερ να “πληρώνει” τα πολλά αβίαστα λάθη (11). 

Το μεγάλο hold του Σίνερ (3-1) δεν άλλαξε κάτι στο set το οποίο κατέληξε στον Χουρκάτς κάνοντας το 1-0 μετά από 44 λεπτά. 

Στο 2ο set ο Χουρκάτς βρήκε και πάλι πρώτος break (2-1), αλλά αυτή τη φορά ο Σίνερ απάντησε άμεσα ισοφαρίζοντας σε 2-2, ενώ στο 12ο game απείλησε με set-point το οποίο έσβησε ο Χουρκάτε στο service του οδηγώντας το set στο tie-break.

Με τους δύο παίκτες να κάνουν εξαιρετική δουλειά από τη θέση του service, χωρίς να δεχθούν mini-break, ο Χουρκάτς έφτασε σε match-point (6/5), με τον Σίνερ να το σβήνει (6/6). Το μοναδικό mini-break ήταν. και καθοριστικό με τον Σίνερ κάνει το 8/6 φέρνοντας στα ίσια το παιχνίδι και στο 1-1. 

Το decider ήταν ένας…μονόλογος για τον Σίνερ, με τον Ιταλό να μη χάνει ούτε ένα πόντο από το 1ο service (8/8), ενώ παράλληλα πίεσε το service του Χουρκάτς το οποίο και το “έσπασε” δύο φορές παίρνοντας προβάδισμα με 4-1. 

Ο Χουρκάτς όχι μόνο δεν είχε απαντήσεις, αλλά δέχθηκε ένα ακόμη break στο τέλος με τον Σίνερ να φτάνει στη νίκη, αλλά και στην πρόκριση στην 8άδα, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Νόβακ Τζόκοβιτς και Λορέντζο Μουζέτι. 

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Έσβησε MP και πέρασε στους “8” ο Σίνερ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα