Χωρίς τη φανέλα της Σπαρτάκ Μόσχας ξανά η Ποταπόβα

Η Ρωσίδα Αναστάσια Ποταπόβα υποσχέθηκε να μην εμφανιστεί ξανά στο court φορώντας την ποδοσφαιρική φανέλα της Σπαρτάκ Μόσχας.

Η Ποταπόβα, Νο.26 στην παγκόσμια κατάταξη, δέχθηκε έγγραφή επίπληξη στο Indian Wells τον περασμένο μήνα και ενημερώθηκε πως αν το επαναλάβει θα δεχθεί πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών. Η ίδια δέχθηκε κριτική και από την Πολωνή, Νο.1 κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, που ισχυρίστηκε ότι η Ρωσίδα έδειξε τις απόψεις της με αυτό τον τρόπο σε δύσκολες εποχές, με την ένταση να είναι υψηλή από την περασμένη χρονιά μετά την εισβολή της

Ρωσίας στην Ουκρανίας.

“Δεν υπήρξε πρόστιμο, μόνο μία προειδοποίηση, μου είπαν να μην το κάνω ξανά”, είπε η Ποταπόβα στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας της, το TASS. “Αν αυτό συμβεί ξανά τότε θα έχανα τους βαθμούς στο τουρνουά που έπαιρνα μέρος ή θα δεχόμουν πρόστιμο 5.000 δολαρίων. Φυσικά η ποινή θα ήταν χρηματική και όχι βαθμολογική. Δεν μου αρέσει να παραβιάζω σκόπιμα τους κανονισμούς και αυτό δεν θα συμβεί δεύτερη φορά, σέβομαι το μέρος που εργάζομαι”.

Η ίδια πάντως ήταν παρούσα στο ματς της περασμένης Κυριακής για τo πρωτάθλημα της χώρας της όπου η αγαπημένη της ομάδα ήρθε ισόπαλη 3-3 με τη Ντινάμο Μόσχας.

The post Χωρίς τη φανέλα της Σπαρτάκ Μόσχας ξανά η Ποταπόβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα