Tουρνουά Padel αρχαρίων στο Renti Arena

Οι TieBreakers σε συνεργασία με το Renti Arena Padel διοργανώνουν το 1ο TieBreakers Easter Charity Padel Tournament από 21 έως 23 Απριλίου 2023.

Το συγκεκριμένο τουρνουά που απευθύνεται σε begginers, “σπάει” τα καθιερωμένα καθώς θα εφαρμόσει ένα format διεξαγωγής που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με το κάθε ζευγάρι να παίζει εγγυημένα

τουλάχιστον 4 παιχνίδια!

Οι συμμετέχοντες θα κληρωθούν σε ένα round robin και στη συνέχεια οι δύο νικητές θα συγκροτήσουν ένα ταμπλό και οι δύο ηττημένοι θα παίξουν σε άλλο ταμπλό μεταξύ τους.
Το τουρνουά αφορά αρχάριους παίκτες που επιθυμούν να πάρουν μέρος σε ένα τριήμερο τουρνουά με πολύ padel, στα κλειστά γήπεδα του Renti Arena Padel.

Αξιζει να σημειωθεί οτι μέρος των εσόδων του τουρνουά θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ για τους νικητές προβλέπονται πλούσια έπαθλα από τους TieBreakers, το Renti Arena Padel και την Babolat!

Κάθε ένας απο τους 4 νικητές θα έχει απο μια ολοκαίνουρια Babolat!

Φυσικά τα δώρα δεν σταματούν εδώ:
– Οι φιναλίστ κερδίζουν 100€ σε κρατήσεις για Padel στο Renti Arena Padel προσφορά των TieBreakers
– Όλοι (ναι, ΟΛΟΙ!) οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα λάβουν 25% έκπτωση απο τους TieBreakers στην επόμενη κράτησή τους μέσω της πλατφόρμας μας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο www.tiebreakers.gr (συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα) ή στο τηλέφωνο του Renti Arena Padel 2104900177.

The post Tουρνουά Padel αρχαρίων στο Renti Arena appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα