Πανελλήνιο Junior: Θριάμβευσαν Λοϊζάς, Ασλανισβίλι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Junior για αγόρια και κορίτσια κάτω των 18 ετών.

Ο Ανδρέας Λοϊζάς του Ομίλου Αθηνών στα αγόρια και η Άρτεμις Ασλανισβίλι του Ομίλου Κουφαλίων, αναδείχθηκαν οι νικητές στα μονά κατακτώντας τον τίτλο του πιο σημαντικού πρωταθλήματος junior στη χρονιά.

Ο

Λοϊζάς , πραγματοποίησε μια εξαιρετική εβδομάδα στα γήπεδα που ανδρώθηκε τενιστικά και μέχρι τον τελικό δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες αποκλείοντας κατά σειρά τους Κουρέτα, Παντελίδη, Πολυχρονόπουλο και Χατζηαβραάμ όπου απώλεσε μόλις 10 games στα τέσσερα ματς.

Στον τελικό βρήκε απέναντί του τον Χρήστο Γκλαβά ο οποίος επίσης κυριάρχησε στο πάνω μέρος του ταμπλό κερδίζοντας 6-2, 6-4 τον Παπαναγιώτου στα προημιτελικά και με το επιβλητικό 6-1, 6-1 τον Μαστρογαμβράκη στα ημιτελικά.

Ο Λοϊζάς αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος στις κρίσιμες στιγμές του εναρκτήριου σετ και αφού πήρε προβάδισμα στο σκορ, έγραψε το τελικό 7-5, 6-1 επί του Γκλαβά και κατέκτησε τον τίτλο μπροστά στους φίλους και την οικογένειά του.

Ο Λοϊζάς κατέκτησε και τον τίτλο στο διπλό με συμπαίκτη τον Νίκο Μπακιρτζή όπου κέρδισαν στον τελικό 6-4, 6-1 τους Χατζηαβράαμ/Καλαϊτζή.

Στα κορίτσια, η Ασλανισβίλη έκανε κυριολεκτικά περίπατο, επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία. Η δυναμική τενίστρια, έχασε μόλις 7 games σε όλο το τουρνουά κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση και τα πέντε παιχνίδι της.

Στον τελικό, η Ασλανισβίλη επικράτησε 6-2, 6-0 της Σιμόν-Μαρία Καραούζα από τον Μαραθώνα ενώ με συμπαίκτρια την Θεοδώρα Κούσιου επίσης από τα Κουφάλια, κέρδισαν τον τίτλο στο διπλό κοριτσιών με νίκη 6-1, 6-1 επί των Καραούζα/Καλύβα.

Τα ταμπλό

SINGLES BOYS | SINGLES GIRLS | DOUBLES BOYS | DOUBLES GIRLS

The post Πανελλήνιο Junior: Θριάμβευσαν Λοϊζάς, Ασλανισβίλι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα