Μήνυμα τίτλου! – VIDEO

Ημέρες περσινού Αμερικανικού Όπεν διάγει η Σλόαν Στίβενς που ισοπέδωσε και την Αντζελίκ Κέρμπερ και βρίσκεται πλέον στα ημιτελικά του Miami Open δείχνοντας…ανίκητη!

Οταν βρίσκεται σε φόρμα, δύσκολα σταματιέται…

Η Σλόαν Στίβενς έχει επιτέλους ξαναβρεί τη φόρμα που την οδήγησε πριν από μερικούς μήνες στο παρθενικό Slam της καριέρας της στην πατρίδα της και το US Open!

Η 25χρονη τενίστρια έπαιξε το τέλειο ματς για να διαλύσει την Αντζελίκ Κέρμπερ με 6-1, 6-2 και να προκριθεί εύκολα

και γρήγορα στα ημιτελικά του Premier Mandatory τουρνουά δείχνοντας πως είναι η τενίστρια που θα χρειαστεί να κερδίσουν οι υπόλοιπες για να της πάρουν τον τίτλο!

Σοβαρή, ώριμη και άπαιχτη στρατηγικά, η Στίβενς κέρδισε αγωνιστικά και πνευματικά την κουρασμένη Γερμανίδα που δυσκόλεψε ουσιαστικά μόνο στο δεύτερο σετ την ταλαντούχα Αμερικανίδα.

Και αυτό γιατί η Στίβενς μπήκε με πολύ άγριες διαθέσεις στο πρώτο σετ και με full επιθετικό τένις, έπιασε στα “πράσα” μια νωθρή Κέρμπερ και την ισοπέδωσε μέσα σε μόλις 23 λεπτά για να κάνει πολύ γρήγορα το 1-0.

Η Γερμανίδα ζήτησε άμεσα να δει τον προπονητή της προκειμένου να συζητήσουν τι θα μπορούσαν να αλλάξουν στη στρατηγική τους και, όντως, η κάτοχος δύo Grand Slam τίτλων μπήκε σαφώς καλύτερα στο δεύτερο σετ.

Επαιξε πιο επιθετικά και ανέβηκε περισσότερες φορές στο φιλέ, όμως, δεν κατάφερε να σπάσει το ρυθμό στα service games της Στίβενς με συνέπεια στα δικά της να συνεχίσει να υποφέρει.

Το οριακό game που έκρινε ουσιαστικά το δεύτερο σετ ήρθε στο 2-2 όταν και η Στίβενς έφτασε συνολικά σε έξι break points κάνοντας τελικά το πολυπόθητο σπάσιμο σερβίς που της άνοιξε για τα καλά το δρόμο για τη νίκη.

Νικημένη σε όλα τα επίπεδα, η πολύ καλή φέτος Κέρμπερ παρέδωσε πνεύμα και έωσε στη Στίβενς το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Αζαρένκα που συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο τουρνουά, επικρατώντας 7-5, 6-3 και της 5-Καρολίνα Πλίσκοβα.

ΜΙΑΜΙ OPEN DRAW | OOP (-7h) | Live Scores

Kώστας Αϊτάκης

The post Μήνυμα τίτλου! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα