Μίνι Grand Slam οι ημιτελικοί στο Πεκίνο

Δύο σπουδαίους ημιτελικούς θα παρακολουθήσουμε σήμερα στο Πεκίνο καθώς τα δύο ζευγάρια της 4αδας παραπέμπουν σε Grand Slam διοργάνωση!

Πρώτοι στη μάχη για το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό του ATP 500 τουρνουά, θα ριχτούν οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ (11:30GR-Cosmote TV), στη 17η συνάντησή τους στο tour.

Ο Μεντβέντεφ που έχει τις περισσότερες hard court νίκες στη σεζόν (41) θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση του 6ου τίτλου του μέσα στο 2023, αντιμετωπίζοντας

τον Σάσα Ζβέρεφ που κυνηγά πόντους για την πρόκριση στο ATP Finals.

Ο Ρώσος, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, προηγείται 9-7 στις νίκες ενώ ο Ζβέρεφ μετράει 7 συνεχόμενες νίκες στο tour, προερχόμενος από τον τίτλο στο Chengdu Open την προηγούμενη εβδομάδα.

Λίγο αργότερα (14:30GR-Cosmote TV) θα ξεκινήσει ο δεύτερος μεγάλος ημιτελικός ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Γιάνικ Σίνερ.

Ο Ισπανός δεν έχει χάσει ακόμα σετ στη διοργάνωση, στο πρώτο του τουρνουά μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά του US Open. Το Νο2 του κόσμου, έχει κερδίσει τους Χόφμαν, Μουζέτι και Ρουντ με τις μικρότερες δυνατές απώλειες και δείχνει έτοιμος για τον 7ο τίτλο του στη χρονιά.

Από την άλλη, ο Γιάνικ Σίνερ πέτυχε την 47η νίκη του στη σεζόν, στα προημιτελικά κόντρα στον Τζάρι και έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό του στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Αν περάσει στον τελικό, θα ανέβει στο Νο4 της ATP!

Αυτή θα είναι η 7η μεταξύ τους αναμέτρηση, με το σκορ να είναι ισόπαλο 3-3 μετά την νίκη του Ιταλού στα ημιτελικά του Miami Masters τον Μάρτιο.

CHINA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+6h)

The post Μίνι Grand Slam οι ημιτελικοί στο Πεκίνο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα