Σφιόντεκ: “Έξυπνο το σύστημα των performance byes”

Για το σύστημα των performance byes ρωτήθηκε και η Ίγκα Σφιόντεκ η οποία, σε αντίθεση με την Αρίνα Σαμπαλένκα το οποίο χαρακτήρισε “μη αποδεκτό”, είχε μια πιο θετική άποψη τονίζοντας ότι είναι ένα σύστημα που θα βοηθήσει τις παίκτριες και θα τους δώσουν χρόνο ξεκούρασης και προετοιμασίας.

“Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τα performance byes γιατί αυτά είναι τα πρώτα τουρνουά στα οποία παίζω μετά από την καθιέρωση του. Νομίζω

ωστόσο ότι είναι ένα έξυπνο σύστημα γιατί όταν είχα τουρνουά που έφτανα μέχρι το τέλος, ξέρω πως είναι να βιάζεσαι να πας σε άλλο τουρνουά και να μην έχεις χρόνο για ξεκούραση και προετοιμασία. Οπότε το σύστημα αυτό πιστεύω ότι είναι καλό και έχει κάποιο νόημα”, είπε η Σφιόντεκ.

“Προσωπικά θέλω να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου. Για μένα δεν έχει σημασία αν θα παίξω έναν αγώνα ακόμα. Είναι άλλη μια ευκαιρία για μένα να κερδίσω και να παίξω. Οπότε δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία αν θα παίξω έναν αγώνα παραπάνω ή όχι.”

Η Νο2 του κόσμου μετά από τη νίκη της στην πρεμιέρα κόντρα στην Σάρα Σορίβες Τόρμο θα αγωνιστεί την Τρίτη (11:30 GR) απέναντι στην Γαλλίδα Βαρβάρα Γκράτσεβα για τον 2ο γύρο του China Open. 

The post Σφιόντεκ: “Έξυπνο το σύστημα των performance byes” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα