Astana Open: Στον τελικό Κόρντα και Μαναρινό (vid)

Σεμπάστιαν Κόρντα και Αντριάν Μαναρινό θα είναι οι δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο 250άρι τουρνουά της Αστάνα μετά από τις νίκες που σημείωσαν στα ημιτελικά του τουρνουά, κόντρα σε Χαμάντ Μεντζέντοβιτς και Σεμπάστιαν Όφνερ αντίστοιχα. 

Στο πιο δραματικό παιχνίδι της ημέρας το οποίο ολοκληρώθηκε σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες ο Κόρντα επικράτησε του 20χρονου Σέρβου με 6-7(8), 7-6(2), 7-6(3) σε ένα ματς που κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να φτάσει σε break. 

Με τα ποσοστά των δύο ημιφιναλίστ να είναι αρκετά υψηλά, ο Μεντζέντοβιτς

κατάφερε να επιστρέψει από το 3/5 στο tie-break του 1ου set το οποίο και κατέκτησε με 10/8 σβήνοντας 2 set-points του Κόρντα, με τον Αμερικανό να απαντάει με τον ίδιο τρόπο κερδίζοντας το 2ο tie-break με 7/2. 

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο decider εκεί όπου και πάλι τα service είχαν τον πρώτο λόγο με τον Κόρντα να παραμένει και πάλι ψύχραιμος στους κρίσιμους πόντους, παίρνοντας αρχικά διαφορά με 5/1 και στη συνέχεια να σφραγίζει τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό με 7/3. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Μαναρινό με τον Γάλλο να έχει πιο εύκολο έργο απέναντι στον Όφνερ τον οποίον κέρδισε με 6-4, 6-2 μετά από 71 λεπτά αγώνα. 

Ο Μαναρινό εκμεταλλεύτηκε τόσο το γνωστό καλό του service στις σκληρές επιφάνειες, αλλά κυρίως το γεγονός ότι κατάφερε να βρει break και στις 4 προσπάθειες που επιχείρησε. Το καλύτερο σημείο του αγώνα για τον Όφνερ ήταν μέχρι τα μέσα του 1ου set όπου και προηγήθηκε με 4-2, αλλά ο Μαναρινό με 4 σερί κερδισμένα games έκανε το 6-4 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Στο 2ο set ο Γάλλος χρειάστηκε να κάνει ένα ακόμα σερί, μετατρέποντας το 2-2 σε 6-2 φτάνονΤας στη νίκη, αλλά και στην πρόκριση για τον τελικό της Τρίτης (12:30 GR) απέναντι στον Κόρντα.

ASTANA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (+3h)

The post Astana Open: Στον τελικό Κόρντα και Μαναρινό (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα