Ο Ολυμπιακός θα κρατήσει τον Ποντένσε;

Ο Ολυμπιακός κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Οι 6 νίκες σε 7 ματς αυτό δείχνουν. Το πέρασμα από τα Γιάννενα εμφατικό. Όπως και οι περισσότερες φετινές παρουσίες του Ολυμπιακού στην Stoiximan Super League. Αν εξαιρέσει κανείς το ματς με την ΑΕΚ (ντέρμπι δηλαδή) και ένα μικρό διάστημα με τον Άρη, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έως τώρα κάνει περίπατο.

Σύμφωνοι

δεν έχει παίξει ακόμα με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Δείχνει, όμως, μια αξιοθαύμαστη διάρκεια για νέο σύνολο και μια ευκολία μέσα από το παιχνίδι της ως ομάδας να περνάει τα εμπόδια αντιπάλων χαμηλότερης δυναμικότητας. Και αυτό δεν πρέπει να περνά έτσι. Δείτε την ΑΕΚ π.χ. Δεν κέρδισε τον Πανσερραϊκό και είδε κι έπαθε να νικήσει τον Ατρόμητο, με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Το ματς στα Γιάννενα άλλωστε ήταν ενδεικτικό της διαφοράς με την περσινή σεζόν. Ήταν επίσης ακόμα μια απόδειξη πόσο σημαντικό να έχει ο Ολυμπιακός παίκτες πολύ πάνω από το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Όταν ανακοινώθηκε ο Ντάνιελ Ποντένσε, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να πουν και κάτι αρνητικό. Έτσι γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ψάχνουν να βρουν το μη θετικό.

Ο Ποντένσε λοιπόν έως τώρα δείχνει πως είναι πολύ πάνω από το επίπεδο της Ελληνικής Λίγκας. Στο πιο δύσκολο ματς π.χ. αυτό με την ΑΕΚ για ένα σημαντικό κομμάτι του αγώνα ήταν κινητήριος μοχλός για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός.

Έως τώρα λοιπόν μετρά 5 ματς με 3 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Η κουβέντα για να μείνει στον Ολυμπιακό και πέραν από τον φετινό δανεισμό του δεν έχει απλά ξεκινήσει.

Είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ! 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα