ΑΕΚ: Δείτε τι έκανε ο Άμραμπατ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (vid)

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν, σε σύγκριση με προηγούμενα ματς, μια καλή συνολικά εικόνα. Με πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο, προσήλωση στο τακτικό πλάνο, καλές τοποθετήσεις, πολλά τρεξίματα και αν μπορούμε να εστιάσουμε σε κάτι αρνητικό είναι στο γεγονός ότι τα τελειώματα των φάσεων ήταν αναποτελεσματικά και σε κάποιες περιπτώσεις ημιτελή.

Ο παίκτης που ξεχώρισε για λογαριασμό της

ΑΕΚ ήταν ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της Ένωσης.

Ένας ποδοσφαιριστής που ταλαιπώρησε πάρα πολύ την ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού και σε κάθε φάση ήταν πηγή κινδύνου. Κράτησε μπάλα, πίεσε τους αντιπάλους, μοίρασε παιχνίδι, ενώ από τα πόδια του ξεκίνησαν οι περισσότερες αντεπιθέσεις της Ένωσης.

Μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Ολυμπιακού, ο Νόρντιν Άμραμπατ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Για τον Άμραμπατ ωστόσο δεν πρέπει να σταθούμε μόνο στο αγωνιστικό σκέλος και τη συνεισφορά του στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Έδειξε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τη νοοτροπία νικητή. Σε ένα σημείο που η ΑΕΚ ψυχολογικά είναι ευάλωτη, ο ίδιος έδειξε και στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και σ’ αυτό με τον ΠΑΟΚ ότι δεν χαμπαριάζει από τέτοια.

Άφησε πίσω του τα άσχημα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων και προσπάθησε με την ενέργεια και την προσωπικότητά του να συμπαρασύρει τους συμπαίκτες του και να οδηγήσει την ΑΕΚ στη νίκη.

Δείτε όλα όσα έκανε στο ντέρμπι ο Άμραμπατ
Keywords
Τυχαία Θέματα