Με φόρα από την Καλιφόρνια! – VIDEO

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Miami Open των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, νικώντας στα δυο σετ την Σέρβα Αλεξάνδρα Κρόυνιτς.

Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, επιβλήθηκε μετά από 1 ώρα και 28 λεπτά μάχης, της 25χρονης Σέρβας στον 1ο γύρο του πολύ σημαντικού τουρνουά του Μαϊάμι και συνέχισε έτσι τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο Tour.

Αν και η αποστολή της κάθε άλλο από εύκολη ήταν κόντρα σε μια αθλήτρια

που έχει δείξει πολλάκις πως μπορεί να απειλήσει οποιαδήποτε τενίστρια, η Μαρία Σάκκαρη έπαιξε έξυπνα και συγκεντρωμένα και όντας ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, κατάφερε να βγει νικήτρια από την μάχη του 1ου γύρου κόντρα στην Κρούνιτς, Νο49 του κόσμου.

Η Σάκκαρη, επιβλήθηκε με 7-5, 6-1 και έτσι πέτυχε την τέταρτη νίκη της στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο γυναικείο Tour. Μετά την πολύτιμη νίκη-πρόκριση της, η Μαρία θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την Εσθονή Άνετ Κοντάβεϊτ, Νο28 του ταμπλό στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η Ελληνίδα, που βρίσκεται στο Νο52 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή τη στιγμή, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα “αναρριχηθεί” τουλάχιστον μια θέση, καθώς θα βρεθεί στο Νο51 στην χειρότερη, περνώντας την Κατερίνα Σινιάκοβα η οποία ηττήθηκε στον 1ο γύρο του τουρνουά από την Γιοχάνα Λάρσον, νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

ΜΙΑΜΙ OPEN DRAW | OOP (-7h) | Live Scores

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με φόρα από την Καλιφόρνια! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα