Ολυμπιακός: «Τιμωρηθήκαμε για επεισόδια που δεν είχαμε σχέση»

Έντονη δυσαρέσκεια υπήρξε από το τμήμα βόλεϊ τουΟλυμπιακού, για το γεγονός ότι η ομάδα κλήθηκε και τιμωρήθηκε από το ΜονομελέςΠρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας βόλεϊ (ΕΣΑΠ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»

Η αιχμαλωσία του ελληνικού αθλητισμού από ανεξήγητες λογικέςσυνεχίζεται. Ο Σύλλογος κλήθηκε δυο φορές να απολογηθεί (και τιμωρήθηκε ήδη τηνπρώτη από αυτές) για επεισόδια με τα οποία δεν έχει την παραμικρή σχέση και δενθα μπορούσε να έχει, αφού δεν έλαβαν χώρα σε αθλητική εγκατάσταση πουαγωνιζόταν η ομάδα και δεν προκύπτει από πουθενά κάποια σχέση του ΟλυμπιακούΣυνδέσμου

Φιλάθλων Πειραιώς με αυτά.

Επαναλαμβάνουμε γιατί είναι δύσκολο να το συλλάβειανθρώπινος νους ΑΥΤΟ:

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε και τιμωρήθηκε από το ΜονομελέςΠρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας βόλεϊ (ΕΣΑΠ) και την Πρόεδροτου δικαιοδοτικού οργάνου Βασιλική Παπαστεργίου για επεισόδια που έγιναν στονδρόμο, σε γειτονιές!

Και όχι σε γήπεδο που αγωνιζόταν ως γηπεδούχος ή ωςφιλοξενούμενη κάποια ομάδα του! Πρέπει να είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ πουσυμβαίνει κάτι τέτοιο και καλούμε την Πολιτεία, τον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη καιτην Ομοσπονδία του βόλεϊ να πάρει θέση απέναντι σε αυτή την αντιμετώπιση πουανοίγει τον ασκό του Αιόλου και καθιστά τα σωματεία υπεύθυνα για οποιαδήποτεεκδήλωση βίας οπουδήποτε στην χώρα!

Επίσης καλούμε τον κ. Κοντονή, πρώην Υφυπουργό Αθλητισμούκαι νυν Δικαιοσύνης να πάρει θέση για την πρωτοφανή αυτή δικαστικήαντιμετώπιση-τιμωρία ενός αθλητικού Ερασιτεχνικού Σωματείου. Αυτές οι αποφάσειςθυμίζουν άλλες εποχές και δεν θα αφήσουμε να επικρατήσουν αυτές οι λογικές.


Keywords
Τυχαία Θέματα