Να παραδειγματιστεί απ’τον Φέντερερ!

Μετά την Κρις Εβερτ και ο Πάτρικ ΜακΕνρο τα “έχωσε” στη Σιμόνα Χάλεπ για τον ντροπιαστικό τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε από τη Ναόμι Οζάκα στα ημιτελικά του Indian Wells.

Το να είσαι Νο1 στον κόσμο φέρνει τόσα πολλά υπέροχα και ευχάριστα πράγματα αλλά όχι μόνο!

Οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί πολύ για τη Νο1 τενίστρια στον κόσμο, Σιμόνα Χάλεπ, και μαζί τους και η κριτική που υφίσταται όταν χάνει μας με τον τρόπο που το έκανε κόντρα στη Ναόμι

Οζάκα.

Με κάτω τα χέρια δηλαδή.

Μετά τα “πυρά” της Κρις Εβερτ ότι η εμφάνισή της ήταν αντι-επαγγελματική, συνέχεια στην κριτική έδωσε ο γνωστός σχολιαστής και αδερφός του Τζον ΜακΕνρο, Πάτρικ, που συμβούλεψε τη Ρουμάνα να βλέπει λίγο παραπάνω…Ρότζερ Φέντερερ!

“Θα πρέπει να δει πώς διαχειρίζεται ο Ρότζερ ματς στα οποία δεν είναι καλός και χάνει. Οπως έγινε με τον Τσόριτς και τον Ντελ Πότρο. Το ένα το κέρδισε, στο δεύτερο έφτασε σε τρία match point έστω και αν έχασε. Ολα αυτά ενώ δεν έπαιζε πολύ καλά και οι αντίπαλοι ήταν πολύ καλοί” εξήγησε ο ΜακΕνρο.

Η ίδια η Χάλεπ είπε για το συγκεκριμένο αγώνα:

“Δεν μπορούσα να “νιώσω” τη μπάλα. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Ημουν εντελώς εκτός παιχνιδιού. Δεν είχα συνηθίσει να παίζω τόσο αργά και να περιμένω πολλή ώρα για το ματς”.

Η 26χρονη τενίστρια στρέφει πλέον τα φώτα της στο Miami όπου έχει bye στον πρώτο γύρο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Να παραδειγματιστεί απ’τον Φέντερερ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα